Bleep iOS

BitTorrent brengt chatapp Bleep voor iPhone uit

BitTorrent heeft de chatapp Bleep uitgebracht voor iPhone en iPad. Met Bleep chat je met vrienden zonder tussenkomende cloudservers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bleep iOSBittorrent heeft zijn officiële chatapp Bleep nu ook uitgebracht voor iOS. Bleep is een chatapplicatie die jouw privacy vooropstelt. Bij het instellen van de app hoef je geen persoonsgegevens op te geven, maar alleen een nickname te bedenken. Vervolgens kun je jouw account delen met vrienden en onbekenden met wie je wil chatten. Bleep verbindt rechtstreeks met de apps van vrienden, waardoor er geen data in de cloud staat.


Je kunt in Bleep een e-mailadres of telefoonnummer toevoegen om je account te verifiëren, maar dit is optioneel. Dit maakt het gebruik van de app echter wel een stuk gemakkelijker: hiermee vind je makkelijk andere vrienden die Bleep hebben geïnstalleerd.

Je kunt in Bleep een ‘whisper’ versturen naar vrienden. Dit is een foto die of een bericht dat na 25 seconden weer uit de app verdwijnt. Een functie die erg lijkt op apps zoals Snapchat. Met de belknop voer je een audiogesprek met je Bleep-vrienden. Bijzonder is dat de app versleuteld verbindt met de andere beller, waardoor er geen data op een cloud-server belandt.

Bleep was al langer voor Android beschikbaar, maar is met de nieuwe update ook voor iOS te downloaden. Daarnaast is er al langere tijd een app voor Mac en Windows te downloaden op de officiële site.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 mei 2015 om 11:21
Onderwerp
Categorie
Apps
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.