Apple Watch wijzerplaten

Reacties voor: ‘Apple Watch Series 7 krijgt nieuwe wijzerplaten en 16 procent groter scherm’

Apple gaat nieuwe wijzerplaten uitbrengen voor de Apple Watch Series 7, die profiteren van het grotere scherm. Dat zegt Mark Gurman van Bloomberg. Bovendien wordt het scherm 16 procent groter.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ben blij dat ik nog op de Apple Watch 3 zit.
    Dan sla ik dus een generatie over.

    Dit is dus hun roadmap=

    123 First Gen
    456 2nd Gen
    789 3th Gen

  2. Eigenlijk wel grappig. We hebben het over een schermoppervlak dat 1 mm groter is. Daar gaat mijn Apple hart toch niet heel veel sneller van kloppen.

  3. exclusieve wijzerplaten zou een smerige streek zijn van Apple; voor die paar pixels verschil zie ik geen technische limitaties… het is niet dat de Apple Watch ineens rond is.

    Anderzijds vind ik de meeste wijzerplaten toch maar gewoontjes… third-party wijzerplaten zijn zwaar overdue

  4. @Stijn Huizen: nee dus. Het is 0,1,2,3. De 2e heette de 1. Blijft lollig mensen en ook iCulture zelf willen systeem zien maar t gaat continu mank

  5. Daar ga je als je een AW6 hebt. Zoals bij AW3 zitten we ook al enkele jaren opgescheept met slechts enkele waardeloze nieuwe wijzerplaten. Alle mooie, nieuwe zijn nooit beschikbaar. Eenzelfde lot lijkt de 6 te wachten..

  6. Helaas klopt het bericht niet helemaal. De afmeting betreft wel degelijk de behuizing en niet het scherm. De huidige 40 en 44mm gaan over de grootte (in lengte) van de behuizing en niet over het formaat scherm. Een 41 en 45mm betekent dus wel degelijk een (iets) grotere “kast”. Als ook de schermranden kleiner worden wordt het scherm dus vanuit 2 kanten groter.

  7. Origineel geplaatst door Jensen
    Daar ga je als je een AW6 hebt. Zoals bij AW3 zitten we ook al enkele jaren opgescheept met slechts enkele waardeloze nieuwe wijzerplaten. Alle mooie, nieuwe zijn nooit beschikbaar. Eenzelfde lot lijkt de 6 te wachten..

    De app Clockology is geweldig als je meer wijzerplaten wilt hebben. Always on gaat straks ook voor deze app werken.

  8. @Marian: Best wel ingewikkeld ook. Vooralsnog werkt het niet met always on. En om een abonnement af te sluiten om bijvoorbeeld het weer te kunnen zien?

  9. (Red.) 16% groter scherm en meer informatie toegevoegd in een update aan het begin van het artikel.

  10. Voorlopig heb ik de 4 nog. Die werkt prima

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.