apple-watch-rood-opvouwbare-stekker

Gespot: Apple Watch met rood horlogebandje en opvouwbare stekker

Foto's van voormalig rugbyspeler Will Carling laten een Apple Watch van staal met een rood horlogebandje en een opvouwbare stekker zien.

De afgelopen weken hebben we al een aantal artiesten en bekende personen gezien met een Apple Watch. Zo verscheen Pharrell Williams met een gouden Apple Watch in een tv-programma en zagen we modeontwerper Karl Lagerfeld met een heel speciale Apple Watch. Apple lijkt te strooien met bijzondere uitvoeringen van de Apple Watch. Onze nieuwste vondst is te vinden op de pols van wielrenner en voormalig rugbyspeler Will Carling. Hij toonde op Twitter een Apple Watch van staal met een rood horlogebandje en een opvouwbare Britse stroomadapter.

apple-watch-rood-opvouwbare-stekker

Het gaat om nog niet aangekondigde Apple-producten. Volgens Carling heeft ontwerper Jony Ive hem persoonlijk de opvouwbare stroomadapter gegeven. Het vouwmechanisme is iets wat we nog niet eerder bij Britse stroomadapters van Apple hebben gezien. Bij de Amerikaanse stroomadapters is het al langer mogelijk om de (wat kleinere) pinnen naar binnen te klappen. Wellicht gaat Apple deze lader standaard bij de Britse versie van de Apple Watch leveren.

will-carlingWat de rode Apple Watch betreft: het is mogelijk dat Apple op een later moment een speciale (PRODUCT)RED-versie van de Apple Watch uitbrengt, waarvan een deel van de opbrengst naar aidsonderzoek gaat. Dat het niet om een Apple Watch met een roze bandje gaat, blijkt uit de woorden van Carling zelf: hij zegt op Twitter dat hij de voorkeur geeft aan “de rode band”.

Dat juist Will Carling (zie foto) deze speciale Apple Watch krijgt, kan ermee te maken hebben dat Jony Ive in Engeland is opgegroeid en een grote rugbyfan is. Carling is de voormalige teamcaptain van het nationale rugbyteam van Engeland in de jaren 1988 tot 1996. Mogelijk kennen de twee elkaar dus persoonlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2015, 15:53
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.