Apple Watch rugged case

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch Pro kost minstens $900 en vervangt Edition’

Apple zou de 'rugged' Apple Watch willen uitbrengen onder de naam Apple Watch Pro. We moeten daarbij denken aan een prijs rond de $900, zegt Mark Gurman van Bloomberg.

Reacties: 13 reacties

  1. Voor dit bedrag koop ik toch echt wel liever een horloge van een merk dat ervaring heeft met extreme sports en het meten van alle fysieke activiteit; Polar, Garmin, Suunto

  2. Wordt idd wel erg duur voor een smartwatch. Na 3-5 jaar geen updates meer is eigenlijk bizar voor een horloge welke je leven lang mee zouden moeten gaan. Je kan er gedurende je leven een prima Rolex van kopen op deze manier

  3. Ooit de fout gemaakt om de stalen versie te kopen voor zo’n €800. De aluminium versie van ongeveer de helft van de prijs is net zo goed.

  4. Ik koop die Apple Watch nu al meer dan 300 euro bijeen gespaard

  5. Na 3 jaar battery stuk pfff nooit meer Apple Watch toch liever meer geld uitgegeven voor carmin Fenix of marq

  6. Origineel geplaatst door XANDER
    Ik koop die Apple Watch nu al meer dan 300 euro bijeen gespaard

    Over welke periode heb je dat gespaard? Je bent op één-derde nu.

  7. Ik kan me niet voorstellen dat de Edition plaats gaat maken voor de Watch Pro.
    Beide lijken me twee verschillende producten, voor totaal verschillende doelgroepen.

  8. Dan koop ik wel een “extreme” case voor om mijn Apple Watch 6. Gaat ie nog zeker een paar jaar mee. Als die een €100 duurder was oké, maar niet dubbel zo duur..

  9. Ik zou nooit zoveel geld uitgeven voor een smartwatch die zo snel oud is. Zelf heb ik een galaxy watch gekocht voor €120, daar doe ik 2/3 jaar mee en dan gaat hij naar mijn vrouw. Er zijn bepaalde Apple producten zoals een iPad, waar Apple heer en meester in is maar andere producten zoals die oude watch edition niet.

  10. Hahah. Dit wordt hem dus nooit voor mij. Besteed dat geld liever toch aan een nieuwe Iphone.

  11. Ik heb een rugged spigen voor €50 gekocht en deze doet dus hetzelfde:-))

  12. Belachelijke prijs voor een sterkere Watch. Hij is dus sterker… niet beter. Het verschil in prijs is ook totaal niet te rijmen met de iets hogere productiekosten. Topsporters gaan echt niet een dure AW kopen. Als ik 900 uitgeef, dan koop ik wel een gerenomeerd horlogemerk, en met een beetje mazzel is dat horloge over 20 jaar minstens het dubbele waard. En die Apple Watch dan hooguit een tientje.

  13. @George: idd de ene is voor het luxe paard en de ander is voor t werk paard . Is beetje als dat de iPhone mini door de iPhone Max wordt vervangen. Zijn niet dezelfde mensen met interesse.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.