Apple Watch Pro render

Reacties voor: Apple Watch Pro design: is dit hoe de nieuwe Apple Watch eruit gaat zien?

Hoewel de aankondiging van de Apple Watch Pro niet lang meer op zich laat wachten, wilden we je deze renders van de Apple Watch Pro niet onthouden. Daarop is te zien hoe het design van de Apple Watch Pro er mogelijk uit gaat zien. Het verschil met de huidige modellen is groot. De Apple Watch Pro krijgt voor het eerst een écht redesign sinds de Series 4, zoals eerder al bleek.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Wezenlijk is er nog nooit een groot redesign geweest, alles lijkt nog steeds gigantisch veel op de Watch 0. Altijd vierkant altijd bolle zijkanten. Alleen wordt het steeds groter, en daar zit ik niet op te wachten

  2. Wanneer ik na het zien van de titel het verhaal lees is er, afgezien van een iets groter model, niet echt sprake van een “redesign”. Eigenlijk is het weer meer van hetzelfde maar dan iets groter….en de nieuwe watchfaces 😉

  3. Jammer dat Apple er wederom niet in slaagt een significante stap te zetten om de AW interessanter te maken voor sport en gezondheid. Als intensieve sporter moet ik toch een beetje gniffelen bij een positionering voor ‘extreme sporten’. Dat is jammer, want ik zou als Apple gebruiker best graag een keer overstappen van Garmin. Een langere batterijduur is een goede stap, maar zonder een fatsoenlijke sport en gezondheid app met slimmer gebruikt van sensor data gaat Apple het gat naar sporthorloges en health trackers niet dichten. Op een groot scherm zit ik als sporter helemaal niet te wachten, liever licht en compact.

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste informatie en renders.

  5. Ik ben zo benieuwd hoe iCulture er ook dit jaar weer vreselijk naast zit. 😂😂

  6. Origineel geplaatst door Carel
    Wanneer ik na het zien van de titel het verhaal lees is er, afgezien van een iets groter model, niet echt sprake van een “redesign”. Eigenlijk is het weer meer van hetzelfde maar dan iets groter….en de nieuwe watchfaces 😉

    Precies! Het zou wel weer een classic trick van Apple zijn om zo de prijs waanzinnig op te hogen. Pro erachter en hup bakken meer omzet.

    Van de 6 naar de 7 was een waardeloze upgrade hopelijk zitten we er ver naast van wat er vanavond gaat komen!

  7. AW blijft een fraai stukje techniek dat ik dagelijks met veel plezier draag (series 6 staal). Dat innovatie uitblijft is omdat we momenteel gewoon tegen beperkingen aanlopen omtrent wat met de huidige techniek mogelijk is. Als ooit grafeen accu’s hun intreden doen bijvoorbeeld dan gaan we een hele mooie stap maken in accu duur. Maar wat de huidige Watch allemaal kan is best knap voor een stukje consumenten techniek. Ik werk zelf in de zorg IT en als je ziet wat Apple in dat dingetje weet te stoppen icm met hun algoritmes is het echt knap.

    Ik zou me overigens ook maar schrap zetten omtrent innovatie en de rem die hier in gaat komen door het geopolitieke schouwspel waar men nu mee bezig is.

    Tevens vraag ik mij af of mensen met dr huidige inflatie nog even zomaar €900 gaan weg leggen voor een AW.

    Naar al deze relativatie ben ik even goed benieuwd wat men weer gaat aankondigen vanavond 😇

  8. De verwachtingen van apple watches (en iPhones) zijn elk jaar TE groot. Je kan niet verwachten dat er hele grote veranderingen per jaar aankomen. Als je zoals iemand hier al eerder beschrijft je beseft wat de AW nu allemaal al kan dan is dat al een behoorlijke technologie. Nu zal de Pro die vanavond aangekondigt wordt groter en robuuster zijn, maar ik verwacht niet iets heeeeel nieuws.

  9. Gaat de leus “far out” van het evenement van vanavond over de knoppen aan de rechterzijde van de Apple Watch? 😵‍💫

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.