Apple Watch Pride 2022 Sport Loop met vrouw.

Reacties voor: Apple onthult nieuwe Pride Apple Watch-bandjes en wijzerplaat voor 2022

Apple heeft voor de Pride-maand twee nieuwe Apple Watch-bandjes met bijbehorende wijzerplaat aangekondigd. Kijk snel wat er nieuw is!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Enig al die regenboogkleurtjes. Maar komen er ook nog eens wat meer platen voor volwassenen?

  2. Leuk dacht ik… Het is alleen onleesbaar en lelijk. Nou is dat laatste persoonsgebonden, maar het is gewoon onleesbaar. Waar slaat dit op?

  3. Ik kan het prima lezen maar je hebt een sonar Watch voor functies en zo heb je niet eens de datum laat staan uv index regen temperatuur, ik wil wat info op het scherm.

  4. @Axel: Ja precies en dan ook gewoon 1 wat lijkt op een klokje, verder dan California kon je dan niet.
    In zou wel eens een andere weer willen, maar dan gewoon ook in style van een klok(en geen andere foto of sport of andere toeters en bellen.

    Gewoon een full screen klokje, met gewone of Romijns cijfers alleen datum en batterij status erbij is voldoende

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Vaste prik die jaarlijks Pride bandjes. In het begin was het leuk en sympathiek. Met zoveel kleurtjes erbij straalt het eerder hokjesgeest uit dan eenheid. Iedereen claimt zijn eigen kleur of vak op die vlag. Laat Apple ‘s thema bandjes tegen oorlog, mensenrechten of milieu- en klimaatschade verzinnen, maar dat durven ze wellicht niet aan uit commerciële overwegingen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.