Reacties voor: ‘Activiteitenringen op Apple Watch vaker bekeken dan gedacht’

De activiteitenringen van de Apple Watch worden veel vaker gebruikt dan gebruikers hadden verwacht. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek uitgevoerd door Wristly.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Haha, 48% kijkt meer dan verwacht op de horloge hoe laat het is…

  2. En dat terwijl zo’n mooie ronde grafiek op een rond scherm vast beter tot zijn recht zou komen 😉

  3. Wat een gezeur over een vierkant klokje of een rond klokje! Hoeveel bekende merken hebben/maken/verkopen er geen vierkant klokje…? Ik vind de Apple Watch een prachtig klokje! Daar kan Samsung en anderen nog steeds niet aan tippen! Alles klopt! De gehele afwerking! Ik gebruik mijn Watch volop en kan eigenlijk niet meer zonder!

  4. Origineel geplaatst door Ferryman
    En dat terwijl zo’n mooie ronde grafiek op een rond scherm vast beter tot zijn recht zou komen 😉

    Wanneer houden jullie nou op over ronde schermen zijn beter? Hebben jullie dan ook ronde computerschermen thuis? Want misschien vind je wel eens een ronde foto op het internet en dan is het mooier afgebeeld op een ronde scherm in plaats van op een rechthoekige. Of powerpoints maken op een ronde scherm.
    tekst lezen op een ronde scherm gaat ook niet, want dan zie je op de eerste regel twee woorden (op een smartwatch met ronde scherm) en op de tweede regel drie woorden, op de derde regel vijf woorden enz. En dat leest niet leuk of makkelijk. Of ooit gehoord van ronde televisies? Of van ronde autoruiten?

  5. De activiteiten ring is dan ook perfect verwerkt in de Watch Faces. De activiteiten ring is waar Apple voor staat. Eenvoudig in gebruik, in één oogopslag duidelijk en innovatief gebruik van de data dat werkelijk ergens toe doet.

    Ik wou dat ik dat van de andere mogelijkheden van de Apple Watch ook kon zeggen…

  6. Eens, had verwacht er niets mee te doen maar ben er toch wel mee bezig op een gemiddelde dag. Muziek app werkt ook handig met draadloze koptelefoons :’)

  7. Ik ben eigenlijk totaal geen sporterstype ofzo, maar ik geniet er gewoon van om die ringen vol te zien lopen, haha. 😛

  8. Origineel geplaatst door Robin
    Muziek app werkt ook handig met draadloze koptelefoons :’)

    Heb er nog geen… Maar ben me aan het orrienteren. Denk dat de tegenvallende resultaten op muziek gebied mede hierdoor worden veroorzaakt dat zonder draadloze koptelefoon de muziekfunctie niet echt een meerwaarde heeft. Al kun je op de watch prima navigeren in je muziekapp.

  9. @abas: Ehm… enig idee waar een smiley als 😉 voor staat? Geintje natuurlijk!Juist omdat sommigen hier zo hysterisch reageren als je durft te beweren dat ronde schermen ook hun voordelen hebben kon ik de verleiding niet weerstaan een beetje olie op het vuur te gooien.Voor de duidelijkheid, bij ‘dumbwatches’ heb ik allebei gehad, rechthoekig en rond (en nog steeds trouwens). Zal dus nooit serieus beweren dat rechthoekige (slimme of domme) horloges ‘slecht’ zijn. Maar ik vind het welhaast religieus fanatisme waarmee sommigen rechthoekige smartwatches wèl menen te moeten verdedigen als ‘De Enige Ware’ nogal verbijsterend.Gaat je al een lichtje op wanneer ‘we’ nou eens zullen ophouden? Hint: een goed voorbeeld…

  10. Merk wel dat het rondkrijgen van de ringen stimulerend werkt om meer te bewegen. Laat de kritikasters maar zeggen wat ze willen maar voor mij is Apple watch echt een topper.

  11. Origineel geplaatst door ronny1967
    Merk wel dat het rondkrijgen van de ringen stimulerend werkt om meer te bewegen. Laat de kritikasters maar zeggen wat ze willen maar voor mij is Apple watch echt een topper.

    Absoluut mee eens en voor mij de reden dat ik echt blij ben met de Apple Watch. Ondanks dat het maar 3 stom gekleurde ringen zijn wil je ze toch allemaal vol krijgen aan het eind van de dag. Zo ga ik regelmatig toch even een rondje hardlopen in het weekend om hem toch vol te krijgen. Door de weeks lukt sporten altijd wel maar je wil toch die perfecte week score halen. Absoluut motiverend. Overigens is het me maar een keer gelukt de perfect week te halen maar kom steeds wel dicht in de buurt.

    Oh ja nabrander: ik merk wel dat de hartslag meter behoorlijk onbetrouwbaar kan zijn bij crossfit trainingen. Horloge zit gewoon strak om de pols maar krijg vaak metingen die grofweg de helft van de waarde zijn die bij mijn hartslag hoort. Dus 70 ipv 140 zeg maar. Meer mensen last van? Wacht even Watch OS2 af maar anders ga ik toch eens het horloge op hardware defecten laten controleren.

  12. Hoe luister je podcasts?! Dat probeer ik al een tijdje. Ik maak er nu muziekbestanden van, maar dat is niet handig om vele redenen..

  13. Leuk, maar kan iemand mij uitleggen hoe nu precies deze app werkt. Bijvoorbeeld aantal calorieën aanpassen. Hoe kan dat?

  14. @Knerk: serieus? Via apple’s podcast app ( paars icoontje) vervolgens kan je hem op je watch doorspoelen en op pauze zetten etc. Wil je meer op je watch kunnen is instacast een goede app met watch app.

  15. @Daan: Ooit van Force Touch gehoord?
    Open de activiteiten app (dus niet workout) en geef een Force Touch op het scherm, hier kun je je calorie goal instellen.
    Overigens zal je Watch iedere week een nieuwe goal voorstellen gebaseerd op je eerdere prestaties.

    En ja, het werkt echt motiverend, maar soms ook frustrerend!!
    Ik zit nu zo’n 20 kalorieen van een ‘tripple’ af en zit op dit tijdstip er serieus aan te denken nog even wat sit ups te gaan doen.

    Ik moet gewoon naar bed, het is maar een app!!!

  16. @Biggy: haha zo herkenbaar. Vaak loop ik dan een paar keer de trappen op en neer om mijn doel te halen. 🙂

  17. @Justin w: Dank je voor de hulp, maar dan moet ik m’n iPhone meenemen met hardlopen. Ik wil een paar podcasts op de Watch zelf zetten. Lukt wel met muziek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.