Reacties voor: ‘Apple werkt aan Apple Watch met 4G en nieuw design’

Apple werkt aan een Apple Watch met mobiel internet, waarbij Intel het modem voor de 4G-verbindingen levert. De nieuwe Apple Watch moet nog dit jaar op de markt komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Boeiende berichten! 4G, zelfstandig dingen downloaden én mogelijk een (heel?) nieuw design. Ik voelde het al een beetje aan. Het wordt wel tijd voor wat vernieuwing. Ik hoop op minder een horloge-achtig design en meer armbandachtig waardoor een groter scherm met meer mogelijkheden gemaakt kan worden. Ik ben benieuwd wat er verder voor nieuwe functies in zitten.

    Zelfstandig het internet op betekent wel eigen simkaart met data-abonnement voor je Apple Watch; dat betekent dus meer kosten. Of zou T-Mobile met een leuk combi-abonnement komen voor Watch en iPhone?!

  2. Ben groot Apple fan, maar na de watch ooit geprobeerd te hebben kan het me helemaal niet meer bekoren. 4G, nieuw design etc. allemaal niks om mij alsnog over te halen.

  3. Klinkt idd veelbelovend, ik vind het huidige design praktisch, benieuwd met wat voor design ze komen, armbanddesign sla ik over daar heb ik niks aan. Zolang mijn roestvrij stalen bandje er nog op past vind ik het best. Dan is die €609 niet weggegooid.

  4. Hmmmm ik denk niet dat ik op dat model zit te wachten. Extra kosten per maand en functies zoals liedjes rechtstreeks downloaden en apps zit ik niet op te wachten. Heb mijn iPhone altijd in de buurt. Dit zeggende, denk ik ook niet dat de AW volledig onafhankelijk van de iPhone gaat worden. Lijkt me geen slimme zet. Maar zolang je keuzes hebt, is er niets aan de hand.

  5. Volgens mij is NB IOT over 4G heel geschikt voor deApple watch. Laag verbruik, maar ook lage bandbreedte. Perfect voor notificaties en doorzetten van bijv runkeeper data. T-mobile doet het in Nederland.

  6. Interessant nieuws dit, vooral het nieuwe ontwerp.
    Maar voor 4G verbinding op de Watch voel ik niet zoveel voor.
    Ik hoop dat er dan 2 keuzes komen, 1 met 4G en 1 zonder, zoals ze dat doen met de iPad.

    Ik heb de 1st gen Apple Watch en ben er nog altijd hartstikke blij mee en fulltime gebruiker.
    Ik wou eigenlijk de Series 2 Edition (Keramiek) kopen toen hij uit kwam, maar had er helaas geen budget voor, misschien de Series 3 dan.

  7. Dan misschien het huidige model kopen aangezien die waarschijnlijk zakt in prijs. Heb onbeperkt internet en beetje zonde om voor de watch weer aparte abonnement af te sluiten.

  8. Ideaal!! Zo hoef ik niet meer muziek op mijn watch te zetten en kan ik tijdens het sporten 538 party luisteren! Vodafone heeft hiervoor “multi-sim” waarbij 1 simkaart voor enkel data gebruik is. Het dataverbruik gaat dan uit 1 bundel.

  9. NB-IoT is zeker interessant.
    Maar nu juist niet voor streamen.
    Ik kan nog niet zo snel bedenken voor welke toepassingen dan wel, want de Watch is wel een leuk ding, maar de trage en halfwerkende apps zorgen voor een erg “laggy” ervaring.
    Aan welke toepassingen moet je denken ?

  10. Zolang de huidige bandjes maar passen. En zou prettig zijn als ik gewoon mijn data van mijn telefoonabonnement kan delen, zit echt niet te wachten op een apart abonnement, en ik heb toch altijd genoeg data over.

  11. Ik ga sowieso de series 3 halen. Ik wacht alleen nog op de spotify app. Zodra die nu eindelijk eens beschikbaar word schaf ik een aan.

  12. @Nick: ook ik was al lang Spotify user maar recent toch over geschakeld naar Apple Music. Moet zeggen ben super tevreden en werkt uiteraard prima op de watch . Nu los daarvan mag moet spotify met een watch app uitkomen.

  13. @Samuel: ik heb 2 iPhones. 1 privé en 1 werk. Overdag gebruik ik spotify op mijn werk tel, en in vrije tijd op mijn privé tel. Dus nooit tegelijk. Dit is met spotify ideaal te combineren met 1 account. Met Apple music heb ik een familie account nodig omdat ik 2 Apple accounts heb. Of Kun je ook bijv via Facebook een Apple music account maken? Dan zou het probleem ook opgelost zijn.

  14. Origineel geplaatst door MLVC
    Zolang de huidige bandjes maar passen. En zou prettig zijn als ik gewoon mijn data van mijn telefoonabonnement kan delen, zit echt niet te wachten op een apart abonnement, en ik heb toch altijd genoeg data over.

    Precies dit! Heb er zeker interesse in, maar ik wil niet nog een abonnement afsluiten voor mijn watch. Maar graag 2 simkaarten voor hetzelfde abonnement (desnoods speciaal voor de watch en alleen voor internet dus)

  15. Je kunt je inderdaad afvragen hoeveel mensen hun Apple Watch echt onafhankelijk van hun iPhone willen gebruiken. Voor mij persoonlijk is het niet echt nodig. Ik heb ook de eerste generatie Watch, maar heb altijd mijn iPhone bij me.
    Zonder iPhone met je Watch op internet is vooral voor hardlopers en zwemmers etc belangrijk. Aan de andere kant kan het toch voor meer mogelijkheden en vooral grotere app snelheid zorgen. Met je abonnement hoeft het helemaal geen probleem te zijn. Het lijkt me dat providers dat in kunnen passen in je iPhone abonnement en dat het niet veel hoeft te kosten. De Apple Watch lijkt me niet een apparaat om heel veel data te verstoken. Ook wordt data steeds goedkoper. Maar aparte internettoegang moet wel geregeld worden. Ik ben vooral benieuwd naar nieuwe mogelijkheden met de volgende Apple Watch!

  16. Origineel geplaatst door Geo
    @Kevin: Duo card?

    Dat gaat niet werken.

  17. @Geo: Dan heeft of je iPhone een netwerkverbinding, of je watch.
    Lijkt me vragen om problmen met de bereikbaarheid.
    Maar hoe dan wel ?
    Want zelfs een micro SIMtray lijkt me heel wat ruimte innemen bij een watch. En er werd indertijd al moeilijk gedaan over een 3,5 mm connector op een iPhone (waarvoor een trilmotor in de plaats kon komen, alleen zat die er in de 6(S) ook al in…)

  18. Hij wordt rond!

  19. Gruber heeft ondertussen z’n eigen bericht al weer wat afgezwakt!

    “Gruber updated his post to clarify that his information comes from “a little birdie” and that it might not be accurate: “That tidbit came from an unconfirmed little birdie, though, so I wouldn’t bet the house on it.”

  20. Origineel geplaatst door Richard F
    Gruber heeft ondertussen z’n eigen bericht al weer wat afgezwakt!

    “Gruber updated his post to clarify that his information comes from “a little birdie” and that it might not be accurate: “That tidbit came from an unconfirmed little birdie, though, so I wouldn’t bet the house on it.”

    Dank voor het delen!

  21. Apple zou beter iets doen aan De autonomie van de batterij in plaats van de Apple Watch vol te stoppen met dingen die we niet nodig hebben. Ik raak quasi nooit de hele dag door met een volle batterij. Elke middag moet de Apple Watch alweer aan mijn power bank hangen. Zielig. Apple watch is het slechtste product ooit van Apple. Ik mag dat zeggen want ik gebruik al 25 jaar alleen ICT spullen van Apple. Ik heb intussen een fitbit gekocht 🙂 of 🙁 ?

  22. Ik heb helemaal géén slechte ervaring met de Apple Watch batterij. Terwijl ik mijn Watch toch vrij intensief gebruik, staat de batterij na 16 of 17 uur gebruik meestal nog boven de 50%. Ik zou dus twee dagen kunnen doen met 1x opladen. Ik weet niet of het batterijverbruik per app heel verschillend is. Ik heb de eerste versie Apple Watch (dit jaar gekocht).

  23. Origineel geplaatst door rik zameles
    Hij wordt rond!

    Dan overweeg ik om er een te kopen.
    Heb nu de Samsung gear s3 gewoon omdat ik het liefst een rond uurwerk zie. Voordeel is dat je op je pc eigen watchfaces kan maken.
    Nadeel is de beperkte functionaliteit in combinatie met mijn iPhone 6s plus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.