Reacties voor: Tim Cook: ‘Apple Watch in april in Europa verkrijgbaar’

De Apple Watch is in april ook buiten de Verenigde Staten verkrijgbaar. Dit vertelde Tim Cook aan personeel van een Duitse Apple Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ik vermoed dat BE en NL pas in mei/juni zullen volgen

  2. Ik las op MacRumors dat ook China en Canada door Apple bij de eerste verkoopgolf zullen worden toegevoegd. Net als vorig jaar.

    De tweede verkoopgolf (Nederland, Japan, België, Spanje, Italië, Ierland, Australië, Nieuw Zeeland, India) zal dan maar 1 à 2 weken later zijn.

  3. Oberhausen is gelukkig maar een klein stukje voor de meesten. Voor mij zelfs dichterbij dan Amsterdam :).

    En de meivakantie gaat 2 weken doorgebracht worden in Berlijn, dus ik zie daar een mooie timing. Mits de geruchten kloppen..

    Ga me echt afvragen hoe t nou met die batterij zit. Sowieso eventjes wachten na de verkoop, ervaringen van mensen bekijken. Mocht t nou echt slecht zijn dan koop ik er wel een mooi uurwerkje bij

  4. Met zo’n korte batterijduur, vraag ik me af, hoe vaak zo’n klein accuutje geladen kan worden voordat die echt OP is.
    Als dat bijv. maar 500 keer is en de accu niet zonder veel kosten of zelf vervangbaar is, dan heb je hooguit 1,5 jaar wat aan die dure Apple Watch. Dat wetende, wie wil ‘m dan nog kopen? Rijp voor de vuilnisbak! Voor de early adopters maakt dat natuurlijk niet uit, want dan is er inmiddels alweer een mooiere/betere. Goed voor de omzet en winst van Apple. Nu nog accu’s die veel langer meegaan … Dat kan op dit formaat alleen met een nieuwe accu-techniek (koper-lithium?) en of minder energie-verbruik voor het scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.