Reacties voor: Apple zoekt virtual reality-experts voor geheim project

Apple is op zoek naar meer virtual reality-experts. Het is de zoveelste aanwijzing dat Apple iets op dit gebied wil doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Als ik dit zo lees vind ik eigenlijk dat Apple zich maar op een ding tegelijkertijd zou moeten focussen. En dan het andere project gewoon op de plank zetten. Dus of de auto of dit virtual reality project. Op deze manier verliezen ze nog een keer de focus om het product écht goed te maken.

  2. Origineel geplaatst door Jonas
    Als ik dit zo lees vind ik eigenlijk dat Apple zich maar op een ding tegelijkertijd zou moeten focussen. En dan het andere project gewoon op de plank zetten. Dus of de auto of dit virtual reality project. Op deze manier verliezen ze nog een keer de focus om het product écht goed te maken.

    Stilstand is achteruitgang is mij altijd geleerd, waarom of of en geen en en ? Er is geld genoeg, de mensen die er voor nodig zijn trekken ze wel aan. En de kwaliteit zal vast wel gewaarborgd blijven.

  3. Wat is er toch aan de hand met Apple?
    Ze kunnen amper een fatsoenlijk os (iOS en OS X) maken en ze duiken maar in allerlei vage projecten.
    Wordt de concurrentie te hevig? Of heeft Apple z’n standaarden verlaagd?

  4. @Dave: Ik heb altijd gedacht dat Apple zich niks aan trok van wat andere bedrijven aan het doen waren. Dat ze niet met talloze verschillende producten tegelijkertijd op de markt zouden komen. Het maakt niet uit hoeveel geld ze hebben, ze moeten niet denken dat ze alles tegelijkertijd kunnen. Als ze teveel hooi op hun vork nemen dan wordt het straks weer eenzelfde domper als iOS 8 en Apple maps.

  5. Als iedereen een gave (virtual) reality bril heeft waarmee je video messages kan bekijken, wie pakt dan zijn ouderwetse iphone nog op om zijn email te lezen?
    Is email uberhaupt nog relevant in 3 jaar tijd?
    Logisch dat Apple verder ontwikkelt. En ik denk dat dit soort brillen juist Niet alleen voor games interessant is maar meer nog voor sociale contacten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.