tvOS 12 op Apple TV

Gerucht: ‘Komst van Apple’s videodienst kan nog maanden duren’

Opnieuw zijn er geruchten rondom Apple's aankomende streamingdienst. De aankondiging volgt waarschijnlijk in maart, maar de daadwerkelijke komst van de dienst kan nog wel maanden duren.

Er wordt steeds meer duidelijk over Apple’s eigen streamingdienst, waar verschillende Apple-shows op te bekijken zijn. Apple’s videodienst wordt geen directe concurrent van Netflix, want naast eigen shows kun je ook kijken naar content van andere aanbieders. Netflix zit daar overigens niet bij, maar er wordt nog wel gesproken met veel andere partijen zoals HBO. Maar wanneer kunnen we eindelijk kijken naar Apple’s eigen series? Dat kan nog wel maanden duren, zo meldt Variety.

‘Apple’s videodienst laat nog maanden op zich wachten’

Bronnen melden tegenover de entertainmentwebsite dat Apple inderdaad van plan is om de dienst op 25 maart aan te kondigen, zoals eerder al bleek. De daadwerkelijke release kan echter nog wel maanden duren. In plaats van een release in april of mei, kan het nog wel tot de zomer of zelfs het najaar duren voordat Apple live gaat. Overigens zijn de exacte plannen voor het event ook nog aan veranderingen onderhevig.

Tijdens het event kondigt Apple zeer waarschijnlijk een aantal shows aan, inclusief trailers of korte stukjes van de desbetreffende films en series. Maar hoe Apple dit precies aan gaat pakken, is nog onduidelijk. Bronnen geven aan dat alles nog kan veranderen tot het moment dat Tim Cook het podium op gaat. Zelfs de partners die met Apple samenwerken weten nog niet hoe Apple de aankondiging precies aan gaat pakken. In ieder geval zijn grote sterren zoals Jennifer Aniston en Reese Witherspoon van de partij.

Voorjaarsaankondiging draait om diensten
Het lijkt dan ook een bijzonder event te gaan worden, want als we de geruchten mogen geloven gaat Apple geen enkele nieuwe hardware tonen. Het Apple-event van maart draait waarschijnlijk alleen om nieuwe diensten. Naast Apple’s videodienst gaat het ook om een nieuwsdienst. Wanneer en of beide diensten in Nederland en België komen, is nog onduidelijk. Toch staan er nog flink wat nieuwe Apple-producten in 2019 op de planning, waaronder de iPad mini 5. Het is goed mogelijk dat Apple hier tijdens een event geen aandacht aan besteedt en dat ze de producten alleen via een persbericht aankondigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2019, 9:00
Bron Bron Variety
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerp apple shows
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.