Reacties voor: ‘Apple vervangt defecte 16GB iPhones 5c door 32GB-exemplaren’

Heb je nog ergens een defecte iPhone 5c liggen? Dan is het misschien de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Apple Store. Apple zou namelijk sommige 16GB-modellen vervangen door een 32GB-versie. Je krijgt dan dus twee keer zoveel opslag, al is een reparatie in de meeste gevallen niet kosteloos.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. De iPhone 5c was al kansloos vanaf dag 1 als je het mij vraagt. De iPhone 5 en iPhone 5s waren tenminste volwaardig toestellen in die tijd.

  2. Origineel geplaatst door Davy de Vries
    De iPhone 5c was al kansloos vanaf dag 1 als je het mij vraagt. De iPhone 5 en iPhone 5s waren tenminste volwaardig toestellen in die tijd.

    De 5C was de iPhone 5 met een plastic behuizing.
    Alle componenten in de 5C waren hetzelfde als de van de 5 op een íets ander scherm na.
    Ik heb toentertijd bewust gekozen voor een iPhone 5 vanwege de uitstraling en ‘feeling’ van de aluminium behuizing.

  3. Niet helemaal kansloos. Ideaal als een budget-iPhone. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik het juist òok mooi vond met de 5 kleuren keuzes, naast de exclusieve glanzend look van 5s. Alleen bij witte 5c was een witte front wel mooier geweest, denk ik.

  4. Origineel geplaatst door Davy de Vries
    De iPhone 5c was al kansloos vanaf dag 1 als je het mij vraagt. De iPhone 5 en iPhone 5s waren tenminste volwaardig toestellen in die tijd.

    Toch zijn er record aantallen van verkocht. Ze zijn ook een stuk degelijker gebouwd dan de 5/5s. Kreeg ze veel minder vaak ter reparatie voor kleine dingetjes als trilmotor, speaker, batterij, etc

  5. Ik ben benieuwd wat de reparatie gaat kosten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.