Reacties voor: Apple verkoopt gereviseerde iPad Air in online Apple Store

Apple verkoopt de iPad Air nu ook gereviseerd. De gereviseerde iPad is tweedehands, maar getest en onder garantie van Apple.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Vanaf 409 euro voor een 2e hands, ex defecte iPad met 50% garantie……
    Om te zeggen dat het te duur is…. Dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk, maar wat een bak geld zeg.

  2. @Joost: Gereviseerd is bij Apple écht zo goed als nieuw. De buitenkant bevat geen sporen (vermoedelijk wordt die vervangen) en ook de accu is in perfecte staat. Er is dus weinig verschil met een echt nieuwe iPad.

  3. ” Apple belooft bovendien één jaar garantie op een gereviseerde iPad Air.”

    En daar krijg je vanuit de EU wetgeving nog mooi een jaar bovenop 😉 Zullen ze wel moeilijk over doen maar wanneer t erop aan komt dan kunnen ze niet anders dan garantie geven.

    EU: Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie
    NL: Minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, in de praktijk zolang als je zou mogen verwachten dat het product zou mee moeten gaan (bij normaal gebruik). Denk bij een droger bijvoorbeeld aan minimaal 5 jaar.

  4. Michiel, ik kan niet de regels uit mijn hoofd maar ik weet bijna zeker dat jij het over nieuwe producten hebt, dit zijn geen nieuwe producten dus ik ben bang dat het echt bij 1 jaar blijft.

  5. Apple verdient gewoon dubbel op deze manier!

  6. Er is bovendien een verschil tussen fabrieksgarantie en wettelijke garantie. De fabrieksgarantie krijg je meestal zonder veel vragen en gezeur, de wettelijke garantie kan wel eens wat moeite kosten, hoewel de aanhouder wint.

    Ik ben wel benieuwd wat de Mini Retina gaat kosten, gerefurbished. Van Apple is dat inderdaad niet van nieuw te onderscheiden, behalve de prijs.

  7. Hoeveel kost een gereviseerde Samsung tablet? Of een gereviseerde Surface?

  8. @joost:

    Dat maakt niet zo zeer uit. Van een gereviseerd apparaat die getest is en zo goed als nieuw wordt beoordeelt mag je verwachten dat de apparaat meer dan 2 jaar aan zijn verwachtingen moet voldoen.

    En ik denk wel dat ook bij dit soort apparaten de garantie 2 jaar is. Apple geeft hier in Nederland standaard 1 jaar fabrieksgarantie, maar daarboven op heb je als consument ook rechten.

  9. @Gert:
    Net zo duur als een nieuwe.
    Alles wat je koopt kan gereviseerd zijn, zonder dat je het weet.

  10. Twee weken geleden een gereviseerde iPad mini retina besteld in de Apple store. 16 Gb was toen 249,00 euro. Uiteraard netjes in doos geleverd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.