Apple verkoopt gereviseerde iPad Air in online Apple Store

Apple verkoopt de iPad Air nu ook gereviseerd. De gereviseerde iPad is tweedehands, maar getest en onder garantie van Apple.

ipad air zijkantApple verkoopt in de online Apple Store een gereviseerde iPad Air, die vanaf 409 euro worden aangeboden. En dat is meteen de goedkoopste manier waarop je bij Apple zelf een iPad kunt kopen: de gereviseerde modellen zijn officieel gebruikt, maar zijn door Apple getest en gecertificeerd. Hierdoor zouden ze ‘zo goed als nieuws’ moeten zijn. Apple belooft bovendien één jaar garantie op een gereviseerde iPad Air.


De online Apple Store verwijst ook naar gereviseerde versies van de iPad mini Retina, maar deze kunnen op het moment nog niet worden besteld. De beschikbaarheid van gereviseerde iPads is altijd afhankelijk van het huidige aanbod bij Apple: zij moeten tweedehands exemplaren hebben om te herstellen en testen, voordat ze te koop aangeboden kunnen worden.

Niet alle opslagformaten worden op het moment van schrijven aangeboden – geheid om dezelfde reden waarom de iPad mini Retina nog niet gekocht kan worden. Apple hanteert op het moment de volgende prijzen voor gereviseerde iPad Airs:

  • iPad Air 16GB Wi-Fi: €409
  • iPad Air 32GB Wi-Fi: €479
  • iPad Air 16GB Wi-Fi + cellular: €509

Apple verkoopt al langer gereviseerde modellen van de iPad. Nieuwe modellen worden vaak pas een aantal maanden na de originele introductie aangeboden. Dan is de iPad lang genoeg in omloop en is er genoeg aanbod om gereviseerd te verkopen.

Meer informatie: Apple Store

Tipgever: Niels

Informatie

Laatst bijgewerkt
16 mei 2014 om 11:04
Categorie
Apple

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.