Reacties voor: Apple verkoopt 3 miljoen iPads in recordtijd

Apple heeft de afgelopen dagen 3 miljoen iPads verkocht. Dat blijkt uit verkoopcijfers die Apple via een persbericht bekend heeft gemaakt.
Lees het complete artikel → Apple verkoopt 3 miljoen iPads in recordtijd
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. In de apple store bij de opera in parijs hadden ze er zaterdag ook nog genoeg. Heb daar 10 minuten in de rij gestaan en toen naar binnen. Ze hadden er nog genoeg achter de genius bar staan.

  2. Hier geloof ik eigenlijk geen klap van maar goed, we moeten ze maar op hun woord geloven.

  3. Niet als zoete broodjes over de toonbank maar
    Als iPads op releasedatum over de toonbank

    Dat gaat namelijk nog harder 😛 18 stuks per minuut ongelofelijk hoe help je 18 klanten aan een ipad per minuut incl betaling. Dat kan zo in de guinnes terecht.

  4. @Dylan:

    Bij sommige apple stores staan ze met 30 klaar om u te bedienen. Dus het is mogelijk. En zeker bij de start van een nieuw product!

    Het viel mij ook op dat de verhalen van wachtende mensen veel minder was als met vorig versies! Maar natuurlijk raakt volgens mij de ipad 3 vooral de ipad 1 gebruikers en de nog niet ipad gebruikers. Ipad 2 gebruikers zullen nog wat wachten volgns mij!

  5. @Dylan: als meerder klanten 2 ipads tegelijk kopen, zou dat best kunnen

  6. Wat een hebzucht! Ik denk dat de economische malaise nog wat moet toenemen voordat mensen eindelijk wat nederigheid leren.

  7. @diederik:

    Dit houdt de economie juist draaiende.

  8. Het is ook niet verwonderlijk dat er steeds meer per tijdseenheid bij een release verkocht worden, als steeds meer landen in de eerste release mee doen…

    Als ze bij de iPad 4 bij de eerste release in 25 landen te krijgen zijn (of via pre-order), dan zal het NOG sneller gaan.

    Overigens zal het na alle releases in alle landen ook sneller weer “normaal” worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.