Reacties voor: Apple verkoopt 1,2 miljoen iPads per maand

Apple verkoopt inmiddels 1,2 miljoen iPads per maand. Omdat dit aantal nog wel eens zou kunnen verdubbelen, is het bedrijf in zee gegaan met een tweede leverancier van LCD-panels.
Lees het complete artikel → Apple verkoopt 1,2 miljoen iPads per maand
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ik check al zeker 10 dagen iPadclub met grote regelmaat voor het verlossende ‘pre-order’ bericht! Hopelijk kloppen de geruchten en is het 21 juni zover! Vertrouw er op dat jullie hier als eerste over berichten 😉

    Als Apple nog meer levertruc’jes uithaald wordt het toch dat (inmiddels veel overwogen) tripje naar de Oosterburen!

  2. Ik sluit mij volledig aan bij Rick. Ik ben toch ook al minstens 10 dagen aan het HOPEN op een pre-order bericht! Het mag nu wel bijna tijd worden. En als 2 juli inderdaad de release datum wordt, zal dat bericht er wel bijna aan komen zeker. Als het eind juli wordt, weet ik wel niet of ik nog kan wachten. Ik wordt nerveus van al dat wachten :s

  3. Ongelooflijk, 1 miljoen x 500 euro = half miljard per maand aan omzet. Gaat apple zo door dan is alleen de omzet op ipads 6 miljard. Briljant, het is niet voor niets dat Apple inmiddels een grotere beurswaarde heeft dan MS.

    Sinds 2 weken ben ik de gelukkig bezitter van een iPad. Het is een super apparaat. Inmiddels raak ik mijn MacBook Air niet meer aan, en heb een MBP 15″ voor erbij gekocht. De set is compleet iPhone, iPhad, MBP. Super.

    Zowel zakelijk als ‘s avonds op de bank, het een iPad is echt een aanvulling.

    @ Rick, Thomas, heb geduld, en veel plezier als de pre-order bij jullie wordt afgeleverd. Het is het wachten echt wel waard.

  4. En ik wacht ook op het verlossende bericht van de Nederlandse iPad release.. En liefst tegelijk met een Film store in iTunes, dan ben ik helemaal blij!!!

    Wanneer kan ik hem nou pre-orderen :(. Ik heb geen zin om naar Duitsland te karren..

  5. Gewoon even naar Duitsland gaan en daar 1 halen, ik heb de iPad in Hamburg gekocht bij de officiële Mac store.

  6. @Arnoudt:

    Ik schaf de iPad op de zaak aan, buiten Nederland kopen geeft veel administratieve rompslomp. Noodgedwongen een maandje extra geduld dus. Het kriebelen is echter wel omgeslagen in jeuken 😉

  7. IPad lancering België pas midden juli. Zonder mogelijkheid tot pre-order, Apple wil wachtrijen zien… Had iPad besteld bij Apple reseller en hij belde me onlangs op met het (slechte) nieuws…

  8. Yes mijn iPad is vandaag verzonden naar een Duits leveradres! Eindelijk! En de 24ste men preorder vd iPhone 4 ophalen in Frankrijk. Mmmm life is good 🙂

  9. Voor de mensen die niet kunnen wachten: rrserveer er een bij Gravis in Bochum. Ik stuurde een mailtje en 1.5 week later kon ik hem komen oppikken.

    Ontopic: de ipad kwam toch pas in April uit toch? Hoe kunnen er dan 300.000 per maand verkocht worden?

  10. Dan wordt er dus om de 2 seconden een iPad verkocht, gaat erg goed voor Apple.

  11. Ook ik zit vol smart op de IPad te wachten. Hoop dat we snel kunnen pre-orderen hier in Nederland.

  12. @Wouter de Heij:
    Hele domme berekening wat je daar hebt. Weet je wel wat omzet betekend? Je vergeet de investering. Omzet = pure winst. En 1 ding is ckr: ze maken geen 100% winst. Wel erg veel winst…maar geen 100% winst.

  13. @Obvious:

    Uh, weet jij wel wat omzet betekent? Omzet is juist niet gelijk aan pure winst. Omzet = prijs x verkochte hoeveelheid, dus zijn berekening klopt gewoon.

    En natuurlijk maken ze geen 100% winst op de iPad. Dat is nogal obvious.

  14. omzet- inkoowaarde = bruto winst, daar alle kosten van af en je heb de “100%” winst 😉

  15. Dat Apple gebruikers niet altijd bedrijfskundigen zijn is duidelijk. De grootste winst van Apple is dat de klanten bereid zijn in de rij te staan voor een product dat ze niet kennen en dus vertrouwen op kwaliteit. Ik sluit aan voor de iPad terwijl ik met mijn gezin op de bank zit. Zij kijken tv en ik geniet van het surfen in de wijde wereld op mijn MBP, en mijn Glennfiddich natuurlijk 🙂 terwijl de vette sound Schtum door mijn earplugs galmt en de merels de zomer aanfluiten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.