Apple verhoogt iPhone-limiet weer naar 5 stuks

Apple heeft de limiet op iPhones verhoogd van 2 naar 5. Eerder werd als reden voor de beperking gezegd dat Apple wilde verzekeren dat er tijdens de feestdagen voldoende voorraad zou zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone LimitNu de voorraad iPhones voor de kerstdagen blijkbaar veilig is gesteld, heeft Apple besloten om de aankoop van iPhones niet langer te limiteren tot twee stuks. Vanaf nu kun je in de VS weer vijf iPhones tegelijk aanschaffen met je creditcard. Van de 1,4 miljoen iPhones die in de VS zijn verkocht, is 18% nooit aangemeld bij AT&T, waarbij het vermoeden bestaat dat een groot deel ervan naar Europa en een kleiner deel naar Azië is geëxporteerd. ComputerWorld maakte een rondje onder redacteuren en stelde de vraag: is de iPhone hét kerstkado van 2007?

De conclusie is nee, toch liever sokken. Of anders het boek van Fake Steve: Options: The Secret Life of Steve Jobs – A Parody.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2007, 3:20
Categorie Providers
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.