Reacties voor: Apple verdient miljarden, maar heeft nauwelijks miljardairs in dienst

Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Larry Ellison. Het zijn een paar namen uit het jaarlijkse lijstje van miljardairs, opgesteld door Fortune. Gek genoeg staan er geen medewerkers van Apple tussen. Hoe kan dat, terwijl het bedrijf toch miljarden verdient? En zijn er eigenlijk wel miljardairs bij Apple?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik vind dit toch wel erg mooi. Ze zitten er niet om het geld. Dat is niet de primaire drijfveer. Zegt echt veel over het type mens die voor Apple wil en kan werken.

  2. @Jos: Ze zitten er niet voor het geld?? Maar wel voor de aandeelhouders! Hoe riijk zijn die?

  3. Origineel geplaatst door Jos
    Ik vind dit toch wel erg mooi. Ze zitten er niet om het geld. Dat is niet de primaire drijfveer. Zegt echt veel over het type mens die voor Apple wil en kan werken.

    Het spijt me maar verslikte me bijna toen ik dit las… Je gelooft dit echt, hè? Meer dan dit kan ik niet uitbrengen. Ik wens je oprecht toe dat jouw wereld zo gelukkig blijft, als ie er door jouw ogen uit moet zien.

  4. Mooi om te zien inderdaad, iedereen verdiend gewoon niet meer dan nodig. Denk dat Tim Cook met dit bedrag ook heel gelukkig zal zijn

  5. Ach ja, het is bijna aandoenlijk. Tim Cook heeft slechts 600 miljoen op de bank staan, dus het is duidelijk dat hij daar puur voor de eer werkt. Niemand zou voor zo’n schijntje bij Apple willen werken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.