Reacties voor: Apple verbetert eigen Maps: meer 3D-gebouwen, minder fouten

Apple is druk bezig om Maps te verbeteren. Het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge worden momenteel veel beter weergegeven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 37 reacties

  1. Mooi zo, nog even en alle kritiek mag weer verdwijnen 🙂

  2. Maar meteen even gemeld dat de foto’s van mijn huis (op de foto’s een zandvlakte) verouderd zijn.Eens zien of daar iets aan gedaan word.

  3. Origineel geplaatst door basneeleman
    Maar meteen even gemeld dat de foto’s van mijn huis (op de foto’s een zandvlakte) verouderd zijn.Eens zien of daar iets aan gedaan word.

    Over 5 maanden misschien? Ze zijn nu echt bezig met Amerika. Nederland zou pas later verbeterd kunnen worden.

  4. Niet om lullig te doen.. Maar bij mij is het vrijheidsbeeld nog steeds plat.

  5. Ik denk ook niet dat ze zich al druk maken om onze nieuwbouw vinex wijken 🙂

  6. Ik vindt het een knap stukje werk van Apple. Denk dat ze er binnenkort beter in zijn dan Google. Nu alleen nog streetview.

  7. Edit:

    Op mijn iPad 3 (32 GB Wi-Fi) is de (state of liberty) het vrijheidsbeeld nog steeds EEN GROTE VLEK. helemaal geen mooie 3d beelden.
    En ik denk idd nog dat we lang kunnen wachten op Nederland in 3d

  8. Op m’n iPhone wel maar op m’n iPad nog niet :-S

  9. Op mijn ipad is londen niet in 3d

  10. Dat je op je ene iDevice wel de nieuwe updates ziet en op de andere niet komt doordat de kaarten app nogal veel gebruik maakt van caching, na verloop van tijd zal je ook op je andere iDevices de vernieuwingen te zien moeten krijgen.

  11. @Thomaz:
    Zo wel state of liberty als London is in 3D te zien op mijn iPad 3 wifi + 4G

  12. Ik vind Londen in 3d nou ook niet heel erg interessant.
    Ik kom er nooit, en bij het Vrijheidsbeeld kan je dacht ik niet eens met de auto komen.

    Wat ik wel heel erg bijzonder vind is dat een kluif rotonde hier in de buurt alleen door Apple maps correct wordt weergegeven.

    Mijn duurbetaalde Tomtom geeft die rotonde helemaal niet aan.

  13. 3D werkt toch niet in NL ook nie tom in de VS te kijken?

  14. Correcties ook in NL!

    Heb van de week 2 keer een correctie doorgegeven van hetzelfde object in mijn dorp: een keer een straatnaamwijziging, daarna een locatiewijziging. Binnen 3 à 4 dagen werd de correctie doorgevoerd!

    Heb ook 2 nieuwe poi’s doorgegeven, deze zijn nog niet doorgevoerd.

  15. Natuurlijk zullen ze in eerste instantie de meest bekende plaatsen corrigeren… De vraag is wanneer de rest van de wereld …?

  16. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    Edit:Op mijn iPad 3 (32 GB Wi-Fi) is de (state of liberty) het vrijheidsbeeld nog steeds EEN GROTE VLEK. helemaal geen mooie 3d beelden. En ik denk idd nog dat we lang kunnen wachten op Nederland in 3d

    Dat werkt ook alleen als je 64GB hebt 🙂

  17. Dat weet ik nog zo niet. Lijkt me raar als alleen dat beeld op de 32 GB versie niet werkt, en op de 64 GB wel. Of nie?

  18. We hebben een persoon die geen sarcasme snapt. Sommige mensen zijn of heel jong, naïef, of gewoon dom.

  19. Nee, is vind dat dus geen sarcasme. Ik ben best wel teleurgesteld dat ik die mooie 3d beelden van (onderandere) de Statue of Liberty niet heb, en iemand anders met de zelfde iPad maar dan 64 GB, wel kan ontvangen. Ik weet niet of dat wel zo sarcastisch is.
    En dat terwijl ik alle andere 3d beelden wel kan ontvangen.

  20. @Maurice Hooijmans:

    tsja nooooit een 32GB kopen he, op mijn 16GB iPad doet hij het namelijk ook gewoon goed! 😉

  21. @Maurice Hooijmans: Hij bedoeld dat de opmerking van iEric sarcastisch was, pff moeten we hier alles toelichten.

  22. Ik vind het er niet uit zien die 3D maps van NYC. Lage resolutie textures, kan je nog beter met GTA 4 een rondje vliegen..

  23. Antwerpen ligt nu wel op de goede plek

  24. @maurice. Misschien de app een keer sluiten en de beelden (cache of zo iets) opnieuw laden.

  25. Jaa, dankje. Het heeft geholpen

  26. Ik vond de maps van Apple al beter dan die van Google. Mijn verbouwde huis van twee jaar geleden staat al op Apple maps. Bij Google zijn de satelliet opnames minstens 6 jaar oud.

  27. Apple is all bezig met 3D maps in Nederland als u naar de Hollandse brug kijkt 😉 Zie foto. en bij Almere is de kaart een beetje heuvelig.

  28. Mooi dat de directe omgeving van sommigen hier juist op de kaart staat. Mijn eigen omgeving staat ook juist op de kaart, maar als ik naar sommige steden kijk is het ongelooflijk hoe slecht alles aangeduidt is. Parkeergarages, cafe’s, havens, noem maar op, en het staat er verkeerd op. Apple heeft echt nog bergen werk te verrichten. Die 3D beelden zijn wat mij betreft wel het laatste waar ze zich op moeten concentreren. Eerst moeten ze maar eens laten zien dat ze een fatsoenlijke kaart kunnen maken met de juiste zoekresultaten. Daarna goede satelietbeelden en als allerlaatste allerlei fancy 3D beelden lijkt me…

  29. Jobs bood niet zijn excuses aan voor antennagate. Sterker nog, hij zei ‘There’s no antennagate’
    http://www.zdnet.com/blog/hardware/jobs-there-is-no-antennagate/8936

  30. Als er nou gewoon iemand een tweak maakt die 1 coordinaat doorgeeft aan de Apple (of Google) API dan hebben we in 1 klap StreetVw + the best of the other world.
    Misschien dat dat dan tot nadenken leidt en de krachten bundelen ipv de globe ook weer met de eigen camerawagentjes bestormen…

  31. Als er nou gewoon iemand een tweak maakt die 1 coordinaat doorgeeft aan de Apple (of Google) API dan hebben we in 1 klap StreetVw + the best of the other world.
    Misschien dat dat dan tot nadenken leidt en de krachten bundelen ipv mekaar en de globe ook weer met de eigen camerawagentjes bestoken…

  32. op mijn ipad 3 doet het vrijheidsbeeld het wel ‘normaal’

  33. Edit:

    Nu lukt het dus weer niet. Ik zie dus weer geen 3D beeld van Statue of Liberty, en ook niet van THE Brooklyn Bridge.

  34. Ik zie vrijheidsbeeld wel in 3D maar het blijft kwalitatief onder maat. Prutswerk. Lijkt wel getekend.

  35. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    Edit: Nu lukt het dus weer niet. Ik zie dus weer geen 3D beeld van Statue of Liberty, en ook niet van THE Brooklyn Bridge.

    Maak je niet zo druk, je mist helemaal niets.

  36. Ik weet het, het ligt aan mij, maar ik krijg met geen mogelijkheid 3D gebouwen op m’n scherm. Bij b.v. Zoekopdracht ‘statue of liberty’ krijg ik netjes de kaart met eiland te zien met in het midden de rode spelt. Click ik hierop en dan op de blauwe i dan zie ik een miniplaatje van 2 bij 4 cm of zo, maar daarop zie je amper wat. Ook op 3D tippen helpt niet. Hoe krijg je 3D gebouwen nu fraai in beeld zoals ook in dit artikel afgebeeld?

  37. Origineel geplaatst door Mark
    Jobs bood niet zijn excuses aan voor antennagate. Sterker nog, hij zei ‘There’s no antennagate’ http://www.zdnet.com/blog/hardware/jobs-there-is-no-antennagate/8936

    Ik vind de bron van iPhoneclub vrij overtuigend, gezien dat van de Apple website afkomt. Moet zeggen dat ik voor ik die bron zag vorige week nog dacht dat Jobs inderdaad geen excuses had aangeboden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.