Apple verbetert eigen Maps: meer 3D-gebouwen, minder fouten

Apple is druk bezig om Maps te verbeteren. Het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge worden momenteel veel beter weergegeven.

flyover brooklyn bridgeApple is druk bezig om de eigen kaartenapp te verbeteren. Dat blijkt uit 3D-foto’s die recent zijn gemaakt. Terwijl het Vrijheidsbeeld voorheen nog een donkere vlek was, is er nu een duidelijk standbeeld te zien. Ook op andere plekken zijn gerapporteerde fouten al hersteld, zoals bij de Brooklyn Bridge (zie hiernaast). Bekende gebouwen die voorheen ontbraken op de 3D-kaarten, zijn nu wel in volle glorie te zien. In Londen, Los Angeles en New York City zijn bovendien nog meer 3D-gebouwen gespot.

Wil je zelf een fout doorgeven aan Apple dan gaat dat als volgt:

  1. Open de Maps-applicatie en zorg dat je de fout in beeld hebt.
  2. Tik op het omgekrulde hoekje onderin beeld.
  3. Tik op ‘Meld probleem’.

Je kunt nu nader aangeven wat het probleem is en eventueel een screenshot meesturen van het gebied waar de fout te zien is.

probleem melden apple maps   probleem melden apple maps 2

Apple’s CEO Tim Cook publiceerde een week geleden nog een openbare brief met excuses over de kwaliteit van de kaarten. Wie denkt dat Steve Jobs dergelijke excuses nooit gemaakt zou hebben, moet eens in de geschiedenis van Apple duiken. Vlak nadat de eerste generatie iPhone op de markt kwam bood Steve Jobs zijn excuses aan omdat de prijs van de iPhone na twee maanden al met 200 dollar was verlaagd. Een paar jaar later bood Jobs ook nog excuses aan na ‘antennagate’.

apple maps verbeteringen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2012, 17:01
Categorie Apple
Onderwerpen apple, google maps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.