Reacties voor: ‘Apple TV krijgt gebruikersprofielen en picture-in-picture’

De Apple TV krijgt misschien gebruikersprofielen en picture-in-picture, zodat je je eigen apps en foto's in beeld hebt en tijdens het videokijken iets anders kunt doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. (Rijke) notificaties tijdens het kijken zou ook een leuke toevoeging zijn. Bijvoorbeeld nieuws headlines van je favoriete nieuwssite of het weerbericht boven in beeld terwijl je iets kijkt of als je daar om vraagt via siri.
    Natuurlijk moet je wel de mogelijkheid hebben om het makkelijk aan/uit te zetten tijdens het tv kijken. Want het is niet altijd gewenst natuurlijk.
    Zo zou het handig zijn als mijn babyfoon een melding in beeld kon brengen tijdens een avondje netflix dat mijn koter huilt. Of dat je een pushberichtje krijgt dat je net bestelde pizza onderweg is.
    Dat zou ik geweldig vinden en je tv echt smart en connected maken.

  2. Laten ze eerst eens beginnen met gebruikersprofielen op een iPad. Dat is een apparaat dat door meerdere -ja, unieke- personen gebruikt wordt binnen een gezin. Ik hoef bijvoorbeeld de mail en safari bladwijzers van de andere gezinsleden niet te zien en andersom wil ik niet dat mijn mail gelezen wordt. Ook de icloud instellingen zijn persoonsgebonden en nu niet afzonderlijk te gebruiken op een iPad.

  3. Meerdere accounts of minimaal afscherming van bepaalde gevoelige apps per touchID zou inderdaad ook op iPad moeten komen voor apps als mail en safari. Heel bruikbaar lijkt het mij als Apple dit meteen ook koppelt aan hun family sharing, dan komt dat voordeel van iOS ook meteen weer beter naar voren en krijgen kinderen van jongs af aan een eigen apple account. En het is nog steeds zo “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

  4. Ik zou het geweldig vinden om Picture In-Picture te hebben op de Apple TV, lekker een serie kijken terwijl je op het internet surft, heerlijk op de iPad maar dan vindt ik eigenlijk wel dat Safari op de Apple TV moet komen, wel een aangepaste versie natuurlijk 🤗 Of ben ik hier de enige?

  5. Dit dan toch samen met de nodige UHD faciliteiten.

  6. Origineel geplaatst door Senna van Ruiten
    Ik zou het geweldig vinden om Picture In-Picture te hebben op de Apple TV, lekker een serie kijken terwijl je op het internet surft, heerlijk op de iPad maar dan vindt ik eigenlijk wel dat Safari op de Apple TV moet komen, wel een aangepaste versie natuurlijk 🤗 Of ben ik hier de enige?

    Snap sowieso niet hoe je lekker een tv-serie kunt kijken terwijl je aan het internetten bent. Dan is het meer voor de achtergrond lijkt me en kan je net zo goed niet kijken

  7. Hoop op 4K ondersteuning, DTS HD master en Dolby TrueHD

  8. Origineel geplaatst door Patrick
    Laten ze eerst eens beginnen met gebruikersprofielen op een iPad. Dat is een apparaat dat door meerdere -ja, unieke- personen gebruikt wordt binnen een gezin. Ik hoef bijvoorbeeld de mail en safari bladwijzers van de andere gezinsleden niet te zien en andersom wil ik niet dat mijn mail gelezen wordt. Ook de icloud instellingen zijn persoonsgebonden en nu niet afzonderlijk te gebruiken op een iPad.

    Volledig mee eens!!

  9. Misschien eerst eens starten met Siri in het Nederlands voor de gebruikers in België.. 😒

  10. Origineel geplaatst door Patrick
    Laten ze eerst eens beginnen met gebruikersprofielen op een iPad. Dat is een apparaat dat door meerdere -ja, unieke- personen gebruikt wordt binnen een gezin. Ik hoef bijvoorbeeld de mail en safari bladwijzers van de andere gezinsleden niet te zien en andersom wil ik niet dat mijn mail gelezen wordt. Ook de icloud instellingen zijn persoonsgebonden en nu niet afzonderlijk te gebruiken op een iPad.

    Origineel geplaatst door Kurt

    Volledig mee eens!!

    Gaat denk ik niet gebeuren, ze vermarkten het nu als 1 owner device. Kunnen ze er meer van verkopen

  11. De reden waarop ik ook gebruikersprofielen wil op de iPad en tvOS, is ook de Games-center. We zijn actieve iOS gamers en sommige spellen maken gebruik van handige iCloud. Apple tv is ook onhandig, alle games onder 1 ouderaccount ingesteld. Als een kind verder zou willen met het spel op iPad, dan kan dat niet ivm verkeerde iCloud, dus dan moet er andere iPad gepakt worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.