Reacties voor: Apple TV-games moeten altijd speelbaar zijn met Apple TV Remote

Apple heeft de regels rondom Apple TV-games gewijzigd. Games moeten altijd speelbaar zijn met de Apple TV Remote, ook als een game complexe bediening heeft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Waarom wil je social media op tv, terwijl t op kleinere iOS veel simpeler verloopt (hoeven de anderen in de kamer het niet mee te lezen)

  2. Dag na dag (zelfs uur na uur) begint de nieuwe Apple TV steeds meer van een grote verademing op TV-gebied, naar een sterk omlijnde en aangesnoerde nachtmerrie te gaan. Het kastje lijkt wel een leeuw in een kooi: Enorm veel potentieel, maar Apple houdt het beest angstvallig opgesloten. Geen Siri in de meeste landen, geen webview, verplicht ontoereikende besturing inbouwen, geen audio-output, geen zoekresultaten in vele apps,…

  3. Origineel geplaatst door Joren
    Dag na dag (zelfs uur na uur) begint de nieuwe Apple TV steeds meer van een grote verademing op TV-gebied, naar een sterk omlijnde en aangesnoerde nachtmerrie te gaan. Het kastje lijkt wel een leeuw in een kooi: Enorm veel potentieel, maar Apple houdt het beest angstvallig opgesloten. Geen Siri in de meeste landen, geen webview, verplicht ontoereikende besturing inbouwen, geen audio-output, geen zoekresultaten in vele apps,…

    Geef het de tijd

  4. Zit net te kijken naar een nieuwe 4K Sony tv met Android kastje erin waarom doet Apple dat niet iedereen maakt een Apple ID aan en gratis klanten die anders nooit een ATV zouden kopen en je lokt ze meteen je Apple eco systeem binnen

  5. Ik wou net zeggen, dat ding is nog niet eens uit. Ik denk persoonlijk dat het best een goed idee is van Apple dat alle spellen met de remote bespeelbaar moeten kunnen zijn. Dan hoeven mensen geen iOS device te hebben om een spel te kunnen spelen en dat maakt de Apple TV wel een stuk laagdrempeliger. Daarbij, bediening via een iOS device zal toch nog steeds optioneel zijn? Ik denk zelfs dat de Apple TV4 het een succes gaat worden. Ik heb veel mediacenters gebruikt, maar ondanks de beperkingen was de Apple TV3 toch wel de meest stabiele en vriendelijke in gebruik. En nu, met een appstore heb ik niks anders meer nodig. Met een DVBLogic app kan ik zelfs gewoon televisie kijken en opnemen in full HD. Ik ga de 4 ook meteen halen als deze uit is! En geen Siri? Ach, ik heb het op mijn telefoon en iPad maar gebruik het praktisch nooit.

  6. Is het mogelijk om een keyboard op de  TV aan te sluiten?

    Is er een polsbandje verkrijgbaar voor de remote?

  7. Oké, dus developers moeten games ontwikkelen met als enige mogelijke input: d-pad, pauze-knop, d-pad ‘als tap’, stem en gyroscoop/accelerometer (drie assen).
    Ik tel 5 inputstromen, waarvan 3 met ontelbaar veel varianten (stem, touchpad, motion controller).
    Dat lijkt mij genoeg!

  8. @Frits: Geef het inderdaad wat tijd. Alle “nieuwe” producten hebben tijd nodig om te evolueren..

  9. Leuk Guitar Hero met de Apple TV remote! Hoe willen ze dat gaan realiseren?

  10. Kan je er met die usb-c een hdd op aansluiten?

  11. Origineel geplaatst door Jan
    Geef het inderdaad wat tijd. Alle “nieuwe” producten hebben tijd nodig om te evolueren..

    Alleen is Apple Tv geen nieuw product, maar de vierde generatie die nu eindelijk na jaren wachten uitkomt. Het heeft zat tijd gehad.

  12. Mensen blijf gerust, er komt zowiezo een jailbreak voor de AT4. Dan kan je er mee doen wat je er mee wilt!!!

  13. Ben erg ik afwachting voor de nieuwe Apple tv!!!
    Heb m’n huidige mediaspeler, welke niet heel gebruiksvriendeljk is al verkocht.
    Hoop wel dat er fatsoenlijk 1080p mkv bestanden kan afgespeeld kunnen worden vanuit de NAS, maar dat lijkt goed te komen met 1 van de apps zoals Plex, VLC of infuse welke uitkomen.

    @Tim, ik hoop inderdaad dat er een externe HDD aangesloten kan worden op de USB C poort maar heb ook gelezen dat deze voor voor service en support is
    https://www.iculture.nl/dossiers/apple-tv/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.