Reacties voor: Apple TV-app nu te downloaden voor PlayStation 4 en PlayStation 5

Sony heeft officieel laten weten dat de Apple TV-app naar de PlayStation-consoles komt. Zowel bezitters van de PlayStation 4 als aankomende-PlayStation 5-spelers kunnen de app nu downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Het is vloeken in de kerk hier, maar weet iemand of Apple TV+ ook beschikbaar is voor TV’s met Android TV? Ik heb het voor m’n Sony nog niet voorbij zien komen.

  2. Goede ontwikkeling! Sinds kort hebben wij de app ook op onze LG smart tv, alleen hapert deze soms. Daarom hoop ik dat de ervaring op mijn PS4 of mijn (toekomstige) PS5 beter is.

  3. Origineel geplaatst door Oude sok
    Het is vloeken in de kerk hier, maar weet iemand of Apple TV+ ook beschikbaar is voor TV’s met Android TV? Ik heb het voor m’n Sony nog niet voorbij zien komen.

    Ik denk persoonlijk dat apple dit doet om de verkoop en verhuur van films te stimuleren. Veel playstations worden gebruikt voor Netflix en youtube, en dan denkt apple hieraan te kunnen verdienen door hun app ook naar playstation te brengen. Dus waarschijnlijk zal het niet (snel) naar android TV komen. Sorry.

  4. Dit klinkt goed in mijn oren, ben benieuwd of ze de music ook uitgaan bereiden naar andere platformen. Zoals de PlayStation

  5. Goed nieuws. Al heb ik geen Playstation 🤪 Ik heb wel al 10 maanden gratis AppleTV+ en heb nog nooit iets gevonden dat ik graag wil zien 😂

  6. Origineel geplaatst door Aron
    Goed nieuws. Al heb ik geen Playstation 🤪 Ik heb wel al 10 maanden gratis AppleTV+ en heb nog nooit iets gevonden dat ik graag wil zien 😂

    Idd ik heb ook reeds enkele maanden het gratis jaar Apple TV. Maar aanbod is zeer gering. Als er daar geen gelijkschakeling komt naar Netflix qua aanbod vrees ik dat Apple TV geen hoge ogen gaat gooien.

  7. Origineel geplaatst door Aron
    Goed nieuws. Al heb ik geen Playstation 🤪 Ik heb wel al 10 maanden gratis AppleTV+ en heb nog nooit iets gevonden dat ik graag wil zien 😂

    Haha ik heb tot nu toe ook maar 1 film gekeken, die Apple TV plus app is a echt een draak van een programma. Het is totaal niet duidelijk wat gratis is en wat niet..

  8. Super! Nu kan ik eindelijk Apple TV content bekijken in 4K die ik zelf heb gekocht. En Apple TV+ is qua aanbod niet enorm maar dat was Netflix bij start ook niet en die kon toen erg veel shoppen bij film- en tv studio’s wat Apple nu niet kan of wil. Zie nu ook geen enkele meerwaarde om Apple TV 4K nog aan te schaffen (heb Apple TV HD).

  9. Heb al een een hele tijd gratis door de jaar lang gratis actie. Nooit iets gekeken. Ik weet niet wat het is maar er is niet echt iets wat er uit springt en me aanspreekt. Ook mager aanbod misschien moeten ze wat meer films ook van andere studio’s/producenten toevoegen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.