Apple trekt Apple TV 6.0 update terug na klachten

Apple heeft Apple TV 6.0 teruggetrokken. De firmware met iTunes Radio en AirPlay from iCloud zorgde voor vastlopen van de Apple TV.

apple-tv-hdmi-featureApple heeft versie 6.0 van de Apple TV-software teruggetrokken, omdat er teveel klachten waren over het ‘bricken’ en vastlopen van Apple TV’s en problemen met het downloaden van content. Afgelopen vrijdag kwam Apple TV 6.0 uit, tegelijk met iOS 7. Het bevatte vernieuwingen zoals iTunes Radio. Maar terwijl bij iOS 7 vooral werd geklaagd over duizeligheid en een snel leeglopende batterij, waren de klachten bij de Apple TV-bezitters groter. Hun Apple TV liep vast, waardoor ze moesten restoren.


In sommige gevallen liep de Apple TV zelfs onherstelbaar vast, waarbij mensen content kwijtraakten. Netwerkproblemen zorgden ervoor dat het niet lukte om nieuwe content te downloaden.

Apple TV 5.3 is nu de meest recente firmwareversie voor de Apple TV die geen problemen geeft. De downloadbestanden van Apple TV 6.0 zijn weggehaald en mensen die nog op 5.3 zitten krijgen te zien dat ze de nieuwste versie hebben. Wel kun je firmware 6.0 nog handmatig downloaden via de website van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 september 2013 om 17:56
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd me de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV
62 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.