Europese Apple Stores geopend voor iPad Air-verkoop

De online Apple Store is tijdelijk offline, ter voorbereiding van de verkoop van de iPad Air.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ipad air zijkantDe online Apple Store is geopend en de verkoop van de iPad Air is begonnen. Om 6:00 uur vanochtend ging de Apple Store offline om voorbereidingen te treffen voor de verkoop. Om 8:00 uur was de online Apple Store weer bereikbaar. Je kunt meteen de iPad Air bestellen, die binnen 24 uur verzendklaar wordt gemaakt. De daadwerkelijke levering zal dan op of rond 5 november zijn. Sneller bestellen kan via MyCom: als je nu reserveert kun je meteen ophalen of zaterdag laten bezorgen.

Eerder vannacht startte de verkoop al in Australië, Japan, Nieuw-Zeeland, Hongkong en enkele andere landen in het oosten. In sommige landen waren de iPad Airs binnen een uur uitverkocht, in andere hebben ze nog steeds een verzendtermijn van slechts 24 uur. Ook opende vannacht om middernacht Nederlandse tijd de Turkse Apple Store voor het eerst z’n deuren.

Update: bij de volgende winkels was de iPad Air vanaf 6:00 uur vanochtend al te bestellen:

Zie voor meer details over het kopen van de iPad Air ons koopartikel.

We weten al een tijdje wat de iPad Air in de online Apple Store zal kosten. Onderstaande prijzen werden door Apple getoond sinds de winkel voor de nieuwe iPhones werd aangepast. Bestellen was toen echter nog niet mogelijk, iets dat nu wel mogleijk is.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

We horen van alle kanten dat de Apple Store flink wat voorraad zal hebben, dus we vermoeden dat je online ook nog een tijdlang kunt bestellen zonder dat je weken moet wachten op een verzending. We zullen je daarvan op de hoogte brengen via Twitter, iPadclub en Facebook.

Als de Apple Store rond 8:00 uur met de verkoop start kun je ook waarschijnlijk ook meteen terecht bij een aantal andere webshops, zoals deze:

Ben je van plan de Apple Store in Amsterdam of een andere winkel te bezoeken en daar de iPad Air te kopen, dan raden we aan om ons eerder gepubliceerde overzichtsartikel er op na te slaan. Daarin vind je informatie over exacte openingstijden, de voorraad per winkel en meer.

Mocht je van plan zijn om de iPad Air vannacht online te bestellen, dan zouden we het waarderen als je dat via onze linkjes doet. Kost jou niets extra’s en helpt ons bij het draaiend houden van de website. Alvast bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2013, 18:24
Categorie Providers
Onderwerpen apple store, ipad air 2

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.