Apple Store Leidseplein onthuld, opening binnenkort (update)

De Apple Store op het Leidseplein in Amsterdam is officieel. Apple heeft de zwarte schutting weggehaald en de ramen voorzien van oranje beplakking, zodat je niet naar binnen kunt kijken. De opening is binnenkort, wordt gemeld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Leidseplein AmsterdamDe Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam komt er nu écht aan. De afzettingen rondom de nieuwe winkel zijn weggehaald. Wie dat wil, kan alvast een kijkje gaan nemen, maar veel is er nog niet te zien omdat de ramen zijn voorzien van oranje bestickering. Naar binnen kijken is daardoor niet mogelijk. Op de ramen is te lezen ‘Apple Store, Amsterdam. Binnenkort geopend.’ In plaats van het Amsterdamse stadslogo met drie kruisjes zijn drie appeltjes te zien.


De eerder genoemde openingsdatum van 18 februari lijkt op het eerste gezicht misschien best haalbaar, maar feit is dat het personeel op die dag een verplichte vrije dag heeft gekregen. We rekenen daarom op een iets latere datum.

Update: Nu met een flinke reeks eigen foto’s:
[flickr]set:72157629313580017[/flickr]
[flickr]set:72157629313629385[/flickr]

Op een aantal foto’s gemaakt door de gaten en kieren van het gebouw is te zien dat er nog een aantal spullen van de verbouwing staan. Gezien er ook bouwvakkers in en uit het gebouw liepen terwijl wij er waren, lijkt het er op dat er nog het één en ander verbouwd of afgewerkt wordt. Er hangen plastic zeilen, waarschijnlijk om te voorkomen dat je makkelijk naar binnen kunt kijken.

hirschgebouw

apple store leidseplein
Foto via @i_spitglitter, openingsfoto via @semmtex

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

79 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.