Reacties voor: Dit is de Apple Store Den Haag van binnen (foto’s)

De stickers zijn van de Apple Store in Den Haag verwijderd, waardoor we eindelijk een kijkje in de nieuwste winkel mogen nemen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Misschien een hele domme vraag maar wie zijn die mensen daar binnen? Werknemers die nog niet in hun outfit zijn gezet of…

  2. Dan gaat de volgende Apple store hopelijk toch meer richting het Zuiden openen he?

    Voor Eindhoven is de dichts bijzijnde nu nog steeds Oberhausen…….

  3. @Dave Rybinski: de werknemers natuurlijk…

  4. Er waren toch twee verdiepingen? Is dat met deze foto’s bevestigd want ik zie nergens een trap.

  5. Wat is hier nou speciaal aan eigenlijk?
    Ik begrijp t niet…

    OK, het is mooi ‘des Apples’ ingericht, minimalistisch en strakke vormgeving.
    Maar, als er op iedere tafel dezelfde producten liggen die allang te koop zijn bij (bijv. de Mediamarkt) of je gezien hebt bij vrienden etc. dan snap ik de ophef niet. En zo’n groot assortiment heeft Apple nou ook weer niet om er een mega winkel mee te vullen.

    Het zijn geen unieke producten die -behalve dáár- te koop zijn. Bovendien is het niet goedkoper. Een retailer wil nog wel eens een Apple product in de aanbieding gooien, alleen heeft Apple hier nog nooit van gehoord.

    Is het misschien de ‘experience’?

    Nu ben ik maandag ook in Den Haag en zal een bezoekje brengen. Hoewel ik ook door het iPhone virus ben besmet verwacht ik niet dat ik hierom nog meer ‘believer’ word.

    IMHO vind ik het een klein beetje overdreven. Just my €0,02.

  6. Waarom zou je vannacht al in de rij willen gaan staan 😀

    Hebben ze flinke kortingsacties vanwege de opening?

  7. Origineel geplaatst door Reem
    Waarom zou je vannacht al in de rij willen gaan staan Hebben ze flinke kortingsacties vanwege de opening?

    Gratis oliebollen misschien? Er zijn mensen die daar drie of vier keer voor in de rij gaan staan. 😉

    @Redactie
    Hartelijk dank voor het artikel en foto’s.

  8. Dat ziet er weer erg goed uit! 🙂

  9. Er zijn mensen die in de rij gaan staan voor een shirtje. Voor de rest kan je beter later gaan en is het ook een stuk rustiger.

  10. Het is echt belachelijk dat al deze store’s zo dicht bij elkaar zitten! Dit is niet leuk voor de mensen die niet dicht bij de randstad wonen, zoals ik.

    Laat ze maar een store in Eindhoven of Den Bosch bouwen, dat is tenminste bereikbaar.

    Maar nu weten we hoe de store in Den Haag er uit ziet, dus gaat het nog alleen maar om het shirtje en de ‘gratis oliebollen..(?)’ (en misschien nog een klein beetje sensatie, maar dat moet je er zelf van maken)

  11. Origineel geplaatst door HooijmansNL: Het is echt belachelijk dat al deze store’s zo dicht bij elkaar zitten! Dit is niet leuk voor de mensen die niet dicht bij de randstad wonen, zoals ik.

    Laat ze maar een store in Eindhoven of Den Bosch bouwen, dat is tenminste bereikbaar.

    Maar nu weten we hoe de store in Den Haag er uit ziet, dus gaat het nog alleen maar om het shirtje en de ‘gratis oliebollen..(?)’ (en misschien nog een klein beetje sensatie, maar dat moet je er zelf van maken)

    Even wakker worden uit je droom.. Apple opent niet een winkel in een bepaalde stad omdat dat “leuk” is voor de mensen daar. Zij denken puur commercieel. Apple is een profit organisatie, geen dienstverlener!

  12. Lijkt als 2 druppels water op Amsterdam maar het blijven leuke winkels om met je vingers overal aan te zitten!

  13. @sjaak:

    Oohh ja ze hebben hun blauwe shirts niet aan dus dan hadden het ook vip-toeristen kunnen zijn

  14. “……..waardoor we eindelijk weten hoe Nederland’s volgende Apple Store eruitziet.”

    Ligt het aan mij of lijkt deze store heel er op die in A’dam?…en die in NY en in Washington, die in Parijs heeft er ook we iets van weg. Ventura, Madrid….enz.

  15. Super, voor mij dichterbij dan Amsterdam,
    en bij een lancering kan je lekker droog in de Passage zitten wachten 🙂

  16. @kakbouter: Het is inderdaad de beleving, zo heeft Apple zelf ook weleens benadrukt. Omdat je de producten zelf kunt uitproberen zoveel je maar wilt, en voor je vragen bij de medewerkers terecht kunt, wil men een zo welkome sfeer creëren voor de klanten.

    Ik hoop dat we ook in Eindhoven een keer een Apple Store krijgen, want die stad heeft er veel potentie voor. Immers, het is niet voor niets een Brainport Regio. Eindhoven is ook bekend om onder andere Philips.

    Maar goed, eerst maar eens de opening van de Apple Store in Den Haag natuurlijk. De rest komt later wel. 😛

  17. Origineel geplaatst door tom
    Zij denken puur commercieel. Apple is een profit organisatie, geen dienstverlener!

    Als dat inderdaad zo is dan zou er al lang een Apple Store in Brussel zijn. In de rand rond Brussel wonen tienduizenden dikbetaalde EU en NATO ambtenaren (die nog nooit een Eurocent belasting hebben betaald). Tel daar nog de NATO ambtenaren uit Mons-Casteau bij op.

  18. Ik blijf het een geweldige locatie vinden. Ik denk dat er geen mooiere locatie te vinden is in Den Haag (en ook niet in Eindhoven 🙂 )

  19. Origineel geplaatst door kakbouter
    Wat is hier nou speciaal aan eigenlijk?
    Ik begrijp t niet…OK, het is mooi ‘des Apples’ ingericht, minimalistisch en strakke vormgeving.
    Maar, als er op iedere tafel dezelfde producten liggen die allang te koop zijn bij (bijv. de Mediamarkt) of je gezien hebt bij vrienden etc. dan snap ik de ophef niet. En zo’n groot assortiment heeft Apple nou ook weer niet om er een mega winkel mee te vullen.Het zijn geen unieke producten die -behalve dáár- te koop zijn. Bovendien is het niet goedkoper. Een retailer wil nog wel eens een Apple product in de aanbieding gooien, alleen heeft Apple hier nog nooit van gehoord.Is het misschien de ‘experience’?Nu ben ik maandag ook in Den Haag en zal een bezoekje brengen. Hoewel ik ook door het iPhone virus ben besmet verwacht ik niet dat ik hierom nog meer ‘believer’ word.IMHO vind ik het een klein beetje overdreven. Just my €0,02.

    Op zich mee eens maar wel 1 dingetje: Er is een Genius Bar en dat is wel het ‘exclusieve’ aan een Apple Store 🙂 Maar dat staat los van de opening natuurlijk!

  20. Als je er om half acht gaat staan maak je toch nog wel kans op zo’n T-shirt? Lijkt het mij wel waard na 2,5 uur wachten…

  21. Te ver rijden.

  22. ik dacht dat die Apple hype nu wel een beetje overgewaaid was…… maar nog steeds mensen die voor de deur gaan bivakkeren.

  23. Ik snap hier echt helemaal niets van.
    Zoals al eerder werd gezegd, heeft Apple een redelijk beperkt pakket.
    Ze hebben nu een enorm mooi pand om zeept geholpen door er 100 x hetzelfde pakket aan producten neer te zetten.
    Producten waarvan de meeste mensen op voorhand al weten wat ze ervan gaan aanschaffen.
    Het is dus de bedoeling dat je overal aan mag komen en testen, maar naar mijn idee kan je iets dergelijks als een tablet of computer niet testen zonder ‘m ‘persoonlijk’ te maken. Standaard door appjes en programma’s rommelen is even leuk, maar om er nou zo’n enorme winkel voor in te richten… Het gaat aan mij voorbij.

  24. @kakbouter: Ik snap het ook niet zo goed. Het is inderdaad mooi ingericht zoals Apple dat altijd doet, maar speciaal? Nee. Het is net als elke andere officiële Apple Store ter wereld. Leuk dat er nu ook één in Den Haag zit. Ieder diertje zijn pleziertje natuurlijk, maar dat daar mensen serieus voor in de rij gaan staan :’) ik heb echt wel wat beters te doen.. Alsof of het wiel opnieuw is uitgevonden en daar te bezichtigen is. Maar goed nogmaals moet ieder het voor zich weten, maar ik snap de hype van Apple stores ook echt niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.