Reacties voor: Apple Store Brussel: opening op 19 september steeds waarschijnlijker

Er zijn nieuwe aanwijzingen dat de Apple Store Brussel op 19 september opent. Een officieel document noemt de datum van zaterdag 19 september en het adres aan de Gulden Vlieslaan 26-28 in Brussel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Nu nog zo vlug mogelijk eentje in Antwerpen, toch de place to be stad bij uitstek in Belgie of ben ik te chauvinistisch?

  2. @erik: Ach, de geschiedenis herhaalt zich. In Nederland moest er ook eerst eentje in de formele hoofdstad komen voordat ze er ook kwamen in steden die er ècht toe doen 😈 (nl daar waar het landsbestuur echt zit resp. daar waar het provinciebestuur zit waar ook die zogenaamde hoofdstad ònder valt 😁)

    Maar on topic: proficiat aan onze Belgische vrienden. Hopelijk betekent dit ook dat jullie voortaan niet meer zo belachelijk lang op een productintroductie hoeven te wachten als nu bij de Apple Watch is gebeurd😐

  3. @erik: Daar parkeert iedereen zich 😉

  4. Ik heb gewoon al geen interesse meer in de 1ste gen apple watch… Nog steeds geen datum voor België (nee ik ga geen tripjes meer maken naar het buitenland) Ik wacht wel op apple watch nr 2.

  5. Ik heb de indruk dat de Apple Watch alleen nog maar gelanceerd is in landen waar er ook een Apple Store is, of ben ik verkeerd? Dit is misschien ook de reden waarom de Apple Watch nog niet in België gelanceerd is, er moet eerst een Apple Store zijn.

  6. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ik heb de indruk dat de Apple Watch alleen nog maar gelanceerd is in landen waar er ook een Apple Store is, of ben ik verkeerd? Dit is misschien ook de reden waarom de Apple Watch nog niet in België gelanceerd is, er moet eerst een Apple Store zijn.

    Ik denk wel dat u gelijk hebt en dat de Apple watch pas zal verkocht worden zodra de Belgische Apple store open gaat.Apple store of niet België zal waarschijnlijk nooit bij de eerste lichting zitten wat iPhone’s betreft .Mensen die de laatste nieuwe iPhone willen bij de release zullen voorlopig nog altijd nog naar Frankrijk of Duitsland moeten gaan.

  7. Super dat belgie eindelijk ook een Apple store gaat krijgen. Betreffende de online verkoop van de Apple watch heb ik wel een bedenking. Als Belg kan je via de online shop zonder probleem de watch bestellen en hem gewoon door ups in een ups point zoals een smatch supermarkt in rijsel laten leveren. Wat houd Apple dan tegen ons de mogelijkheid te geven deze in Belgische ups ofwel Kiala punten af te leveren aangezien Kiala en ups eenzelfde bedrijf zijn geworden. Mijn watch is vanuit Nederland met een ups koerier naar Rijsel voor uitlevering vertrokken terwijl die koeriers over belgie moeten rijden. In ieder geval heb ik toch de moeite genomen om hem in Frankrijk af te halen en ben ik super tevreden over de watch en zeker in het bijzonder dat mijn batterij 2 dagen ipv 18 uur meegaat. Vraag me af of dit een uitzondering is omdat ik nog nergens hierover iets heb gelezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.