Apple Store Amsterdam vrijdag vanaf 8:00 uur open voor verkoop nieuwe iPhones

De Apple Store in Amsterdam opent vrijdag 25 oktober om 8:00 uur 's ochtends zijn deuren voor de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c.

apple store amsterdamDe Apple Store in Amsterdam zal op vrijdag 25 oktober om 8:00 uur ‘s ochtends de deuren al openen. Dan zal de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c van start gaan. Normaal gesproken opent de Apple Store in Amsterdam pas om 10 uur ‘s ochtends. We zaten al op de vervroegde openingstijd te wachten: afgelopen jaar ging de Apple Store ook al om 8 uur open voor de iPhone 5-verkoop.

Apple Store AmsterdamDe donderdag voor de iPhone-verkoop zal de Apple Store een uur eerder sluiten, vermoedelijk zodat het één en ander alvast kan worden voorbereid voor het evenement. Ervaring leert ons dat er tegen die tijd waarschijnlijk al de nodige mensen voor de winkel zitten te wachten op de iPhone 5s en iPhone 5c.

De officiële iPhone-prijzen in Nederland zijn nog niet bekendgemaakt, maar in andere Europese landen wordt de iPhone 5c vanaf 599 euro aangeboden. De iPhone 5s wordt op zijn beurt verkocht vanaf 699 euro. Providers willen pas op 25 oktober hun prijzen in combinatie met een abonnement bekendmaken.

We hebben wat langer moeten wachten op de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c dan eerst werd verwacht. Voorgaande jaren duurde het slechts een paar weken totdat een nieuwe iPhone ook in Nederland werd aangeboden, maar dit jaar wachtte Apple dik een maand met het aanbieden van beide iPhones in een tweede golf landen. In 20 september ging de iPhone-verkoop namelijk al van start in onder andere Duitsland, Frankrijk en de VS.

Tipgevers: Sandro, Martin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2013, 11:24
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.