T-Mobile laat bestaande klanten iPhone 5s en iPhone 5c reserveren

T-Mobile benadert vanaf vandaag bestaande klanten met de mogelijkheid om de iPhone 5s of iPhone 5c te reserveren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5c iphone 5s 4g netwerkenT-Mobile laat bestaande klanten vanaf vandaag via e-mail de iPhone 5s en iPhone 5c reserveren. Dit blijkt uit berichten ontvangen door meerdere lezers van iCulture. Het is interessant dat T-Mobile deze e-mails nu alvast verstuurt: afgelopen week vertelde de provider nog aan iCulture dat ze geen pre-orders voor de nieuwe iPhones zullen aannemen, omdat er afspraken zijn gemaakt met Apple.

De berichten zijn specifiek van toepassing op de iPhone 5s en iPhone 5c, afhankelijk van degene die hem heeft ontvangen. In onderstaande e-mail heeft T-Mobile het volgende te vertellen.

Je hebt aangegeven dat je interesse hebt in de iPhone [5s/5c]. We hebben goed nieuws voor je! Omdat jij als klant belangrijk bent voor ons, hebben we speciaal voor jou een uniek en persoonlijk aanbod klaarstaan. Klik hier om met voorrang jouw iPhone [5s/5c] te bestellen.

Let op, van dit persoonlijke aanbod kun je alleen gebruik maken via deze e‑mail. Wees er snel bij want dit exclusieve aanbod is geldig tot woensdag 23 oktober 23:59 uur.

De e-mails druppelen sinds vanmorgen binnen bij abonnees. We hebben van één bron gehoord dat T-Mobile ook abonnees in de winkel een iPhone pre-order aanbiedt en dat er hiervoor 50 euro vooraf betaald moet worden. Het lijkt daarom te gaan om een reservering waarbij je niet gelijk de volle mep betaalt. Niet gek, want de abonnementsprijzen bij T-Mobile zijn nog niet officieel aangekondigd. Wel lekten ze onlangs uit.

De exacte details over de overeenkomst tussen Apple en T-Mobile zijn niet bekend. De operator heeft afgelopen week enkel verteld dat ze geen pre-orders zullen aannemen en dat de verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c pas op 25 oktober van start zal gaan. We weten daarom ook niet of T-Mobile met de e-mails een afspraak met Apple schendt, of dat er rekening is gehouden met aanbiedingen voor bestaande klanten.

Tipgevers: Youri, Thijs en John, Mark, @BartEel en @Edubits

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 14:05
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.