Apple rolt iOS 4.1 op 8 september uit

Apple is van plan om op 8 september iOS 4.1 voor de iPhone en iPod Touch uit te rollen. iOS 4.1 brengt een aantal nieuwe mogelijkheden.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

ios 4.1Apple is van plan om op 8 september iOS 4.1 voor de iPhone en iPod Touch uit te rollen. iOS 4.1 brengt een aantal nieuwe mogelijkheden. Met iOS 4.1 kun je High Dynamic Range (HDR) foto’s maken, waarbij de fotocamera drie foto’s maakt: een overbelichte, een onderbelichte en een normale foto. Deze drie exemplaren worden gecombineerd tot een geoptimaliseerde versie. Daarnaast kun je HD-video’s via Wi-Fi uploaden naar YouTube. Ook introduceert Apple Game Center, waarmee iPhone-gebruikers online multispelerspellen kunnen spelen. Tenslotte is het met iOS 4.1 mogelijk om tv-series te huren in de VS.

Zoals eerder aangekondigd volgt iOS 4.2 in november. Met deze nieuwe versie van iOS is het mogelijk om documenten draadloos te printen en om muziek en video’s te streamen van een iPhone naar Apple TV met AirPlay. Overigens is de stap naar 4.2 minder groot voor iPhone-gebruikers dan voor iPad-gebruikers. Mensen met een iPad werken immers nu nog met iOS 3 en profiteren voor het eerst van van iOS 4-functies als het maken van folders en multitasken.

iOS 4.1 lost een aantal bugs op met de nabijheidssensor (proximity sensor) en Bluetooth. Last van een trage iPhone 3G? Die tijden zijn als het goed is voorbij met iOS 4.1. Apple belooft dat iOS 4.1 de iPhone 3G als een geoliede machine laat lopen.

Via: iPhoneFreak

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2010, 19:11
Categorie iOS
Onderwerpen apple, ios 3, iPhone 3G

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.