Apple publiceert WWDC 2008-sessies via iTunes U

Apple heeft alle sessies van WWDC via iTunes beschikbaar gesteld voor iedereen met een Developer-account. Er zijn in totaal 57 sessies over de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

WWDC 2008Het is alweer een tijdje geleden dat Apple’s Worldwide Developer Conference plaatsvond in San Francisco: op 9 juni om precies te zijn. Via iTunes U zijn er nu zo’n 200 sessies te downloaden, onderverdeeld in drie categorieën: iPhone, Mac-ontwikkeling en IT. Bij het onderdeel iPhone vind je maar liefst 57 sessies over uiteenlopende onderwerpen.

De iPhone-sessies omvatten onderwerpen als het ontwerpen van applicaties met Interface Builder, interface-ontwerp, gamesontwikkeling, multitouch-events en -gebaren, tekstinvoer, netwerken en integratie van technologieën zoals Apple’s adresboek-API.

Alle video’s zijn gratis beschikbaar via iTunes U, maar je moet wel eerst inloggen met een Apple-ontwikkelaarsaccount. Mocht je je horizon nog verder willen verbreden, dan kun je ook terecht bij de IT-sessies over onderwerpen als OS X Server, iCal Server-diensten en het gebruik van Final Cut Server. De sessies over Mac-ontwikkeling gaan onder andere over het tips en trucs voor Cocoa en het ontwikkelen van plugins voor Aperture.

Meer info via: Apple Developer Connection

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2008, 15:35
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, ontwikkelaars, wwdc 2014 uitgelicht

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.