Reacties voor: Apple Pay nu beschikbaar in Spanje

Apple Pay is vanaf vandaag beschikbaar in Spanje. Een aantal banken waaronder Santander doen mee met Apple's betaaldienst, dat te gebruiken is in onder andere de Apple Stores, Media Markt, Lidl, Zara en Starbucks.
Lees het complete artikel → Apple Pay nu beschikbaar in Spanje
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. In Nederland is er gewoon onwil bij de banken, omdat ze hun eigen contactloze product willen uitrollen.

  2. Werkt perfect! Vanmorgen mijn kaart toegevoegd. AMEX wordt ook bij heel veel kleinere winkels geaccepteerd. En bijna alle betaalautomaten zijn in Spanje al contactloos, dus de acceptatie is ongekend hoog.

  3. Ik denk wel degelijk dat er nederlandse banken zoals bunq en ING, best overstag willen gaan. deze banken hebben tot nu toe de grootste stappen gezet mbt app development.

  4. Zijn er ook al landen waar ze de mogelijkheid hebben om een debet-kaart te koppelen? Aangezien creditcards nog niet heel gebruikelijk zijn hier in Nederland?

  5. @Bram Willems: Ja in America. Visa Debet (Electron)

  6. Woon in Zwitserland, maar de ‘availability’ tot nu toe is zeer laag, omdat het een hele kleine bank is die Apple pay aanbied. Daarnaast waren alle grote banken (net als in Nederland) zeer tegen Apple pay. Wel lees ik dat ook de grote Zwitserse banken gaan zwichten, aangezien er veel animo voor is. Dat had zeker met het verdienmodel te maken hebben, waarbij banken de ‘macht’ verliezen over hun creditcard toeslagen en inkomsten.

    Zelf heb ik 3 x een valse transactie gehad waarbij zelf de bank doorhad dat de transactie niet in de haak is want ze hadden mijn cc meteen geblokeerd. Wacht dus met smart op Apple Pay, want elke transactie is uniek en veel veiliger.

  7. Interessant allemaal, maar ik woon in Nederland.

  8. Nu zijn volgens mij alle landen geweest waarvan Apple een hele tijd beloofde daar Apple Pay uit te brengen. Nederland is hopelijk next!

  9. Ik heb t een half jaar gebruikt met Android/ing app in Nederland.. ik was meteen verkocht.
    Maar sinds pas heb ik een iPhone en wordt deze dienst niet ondersteunt.
    Echt jammer!

  10. Ik ben de komende dagen in Spanje en beschik over AMEX. Zou ik het kunnen gebruiken?

  11. Ik snap het probleem niet zo goed. Apple pay werkt in Nederland, wel met een omweg maar het werkt. Ik snap niet dat bijvoorbeeld dan Visa niet het zelfde doet als boon doet…. De regio van je telefoon omzetten naar de UK en dan gewoon je Nederlandse visa kaart koppelen. Zou niet moeilijk moeten zijn maar het werkt niet.

  12. Zou je een MasterCard via een nl bank ook kunnen koppelen? Iemand die dat weet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.