Reacties voor: Apple Pay gestart in Ierland, Android Pay in België

Apple Pay is gestart in Ierland en staat in de startblokken in Taiwan. En in België kunnen gebruikers al wel Android Pay betalen.

Reacties: 9 reacties

  1. Wat is eigenlijk de reden dat het bij ons zo lang duurt? Siri in het nederlands duurde ook al zo lang, en we hebben nog steeds alleen een mannen stem

  2. Ik betaal met mijn Pinpas en dan niet eens contactloos dat heb uitgezet, gewoon pas in de gleuf en code in toetsen 🙂

  3. Waren er geruchten omtrent Ierland? Kan me niet herinneren hier eerder iets over gelezen te hebben, maar goed, je kan niet alles lezen.

  4. Wel positief is dat het om kbc ierland gaat. KBC is ook een Belgische bank.

  5. Apple Pay is al lang in Nederland te gebruiken. Ik maak er regelmatig gebruik van. Het kan echter niet gebruikt worden met een Nederlandse bankrekening of creditcard.

  6. Ik zie nog nergens aanwijzigingen voor de in Europa gebruikelijke Maestro-pinpas. Het is allemaal VISA, MasterCard of American Express.

  7. Origineel geplaatst door Tevilnelg
    Ik zie nog nergens aanwijzigingen voor de in Europa gebruikelijke Maestro-pinpas. Het is allemaal VISA, MasterCard of American Express.

    Visa en Mastercard zijn de meest gebruikte betaalsystemen in de wereld. Maestro wordt zelfs binnen Europa steeds minder gebruikt. De UK en Ierland gebruikten bv vroeger ook Maestro, maar zijn nu overgestapt naar Mastercard en Visa. Nederland en Duitsland zijn nog de meest hardnekkige Maestro gebruikers in Europa. Ik hoop alleen niet dat dat Apple Pay in de weg gaat zitten.

  8. Ben nu in de VS en gebruik Apple Pay via de Boon App. (Zie instructie van iCulture op de site) Werkt prima bij b.v. Starbucks, Whole Foods Market of Subway. Men vindt mij heel cool hier, contactloos betalen met je horloge of telefoon, want blijkt (tenminste dat hoor ik steeds maar weer) dat haast niemand Apple Pay gebruikt. Bij Starbucks hebben ze b.v. hun eigen in App betaalsysteem. Volgens de Amerikanen die ik heb gesproken is het dus niet zo’n succes. Jammer, vindt ‘t zelf heel makkelijk.

  9. Opmerkelijk dat de Aldi en Lidl zo voorop lopen. Hun klanten zullen doorgaans toch geen dure iPhone bezitten ? 🤔

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.