Reacties voor: Apple wil Touch ID-sensor verwerken in iPhone-scherm

Apple heeft plannen om de Touch ID-sensor in het iPhone-scherm te verwerken, zo blijkt uit een patent. Eén van de methoden werkt met ultrasoon geluid.

Reacties: 12 reacties

  1. Dus vanuit een bepaalde plaats in het scherm komt voortdurend straling, lijkt me niet bepaald goed voor de gezondheid of hebben ze daar nog niet aan gedacht?

  2. Origineel geplaatst door Robin
    Dus vanuit een bepaalde plaats in het scherm komt voortdurend straling, lijkt me niet bepaald goed voor de gezondheid of hebben ze daar nog niet aan gedacht?

    Ultrasoon is geluid. Geen straling dus.

  3. Als je iPhone scherm kapot gaat dan kan je zeker fluiten naar je touch-id als je het zelf wil repareren.

  4. @James: dat denk ik wel. Ja bij Apple repareren is een optie.

  5. Origineel geplaatst door Robin
    Dus vanuit een bepaalde plaats in het scherm komt voortdurend straling, lijkt me niet bepaald goed voor de gezondheid of hebben ze daar nog niet aan gedacht?

    Ultrasoon geluid is wel iets anders dan straling…

  6. @Louis: Idd, ultrasoon geluid is gewoon geluid met hoge frequenties dat het menselijk oor niet kan horen.
    Is dus niks schadelijks aan…

  7. @James: Dat is nu al zo.. Als je het scherm van een iOS-apparaat met vingerafdrukscanner wilt repareren dan doet deze het uiteindelijk niet meer. Tenzij je dus naar Apple gaat.

  8. @Tom: nee hoor, als de touch-id sensor gewoon over word geplaatst naar het nieuwe scherm is we niets aan de hand.

  9. Man man man dus vanaf iPhone zeven is Apple blind onvriendelijk geworden dank u Apple er zijn ook nog andere alternatieven hoor

  10. Blijf het belachelijk vinden dat apple beslist dat iets waar je dik voor betaald hebt.Niet meer gemaakt kan worden(ja voor€239 bij apple) als het stuk gaat..En dat het uit een veiligheids overweging is vind ik een bullshit verhaal.Ik hoop echt dat er iemand komt die daar iets op vind.

  11. @Tom: Nee… Heb hem gerepareerd en doet het kog gewoon

  12. Vraag me toch af wat dit gaat betekenen voor (mensen met) huisdieren, die horen wel degelijk geluiden die wij niet kunnen horen. Zitten de meest mensen vast niet op te wachten, dat de hond gaat janken of de kat krijsend het huis uitvlucht telkens als je je iPhone ontgrendelt 🤔
    Om die reden zijn ultrasone afstandsbedieningen bv geflopt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.