Apple Park in Flyover in Apple Kaarten.

Bekijk nu zelf Apple Park in 3D in Apple Kaarten

Je kunt Apple's nieuwe hoofdkantoor Apple Park nu ook zelf in 3D bekijken via Apple Kaarten. In Apple's kaartendienst kun je het Apple Park in aanbouw bewonderen.

Apple Park in Flyover in Apple Kaarten.
Het Apple Park, het nieuwe hoofdkantoor van Apple, wordt de komende maand eindelijk geopend na jarenlange werkzaamheden. Het complete terrein hebben we al vaak voorbij zien komen in spectaculaire dronevideo’s, maar je kunt nu ook zelf een kijkje nemen op Apple’s nieuwe hoofdlocatie. In Apple Kaarten zijn 3D-beelden van Apple Park in aanbouw te zien.

Apple Park in 3D in Apple Kaarten

Apple’s Kaarten-app heeft van allerlei grote steden 3D-beelden beschikbaar. Deze Flyover-functie zorgt er dus voor dat je over een stad of locatie kunt ‘vliegen’ en rondom gebouwen kunt kijken. In Nederland is dit beschikbaar bij Utrecht, Eindhoven en Rotterdam en omgeving. Apple heeft nu ook 3D-beelden toegevoegd van haar eigen nieuwe hoofdkantoor.

Steve Jobs Theater in 3D in Apple Kaarten.

De Flyover-beelden van het nieuwe Apple Park zijn niet de meest recente beelden, want in de laatste dronevideo zijn meer vorderingen te zien. Toch geeft Apple Kaarten een goed beeld van de omvang van de locatie. In Apple Kaarten zie je het bekende ruimteschipgebouw met daarbij het aankomende Steve Jobs Theater. Het gaat daar vooral om grotere zandvlaktes en er staan ook nog grote hijskranen rondom het gebouw. In werkelijkheid staat er nu al een flinke hoeveelheid bomen rondom het hoofdkantoor.

Behalve de nieuwe 3D-beelden, heeft Apple ook de nodige informatie aan Apple Maps toegevoegd. Als je nu de zoekfunctie gebruikt om te zoeken naar Apple Park, dan wordt de juiste locatie nu als voorstel gegeven. Je ziet hier ook het volledige adres. Ook het Steve Jobs Theater is nu op te zoeken via de zoekfunctie, al is de gegeven informatie daar een stuk schaarser. Waar je bij het Apple Park doorgestuurd kan worden naar de Wikipedia-pagina met bijbehorende foto’s, vind je bij het Steve Jobs Theater alleen het adres.

Apple Park in Apple Kaarten.

Het Apple Park gaat volgende maand open. Het Steve Jobs Theater zou pas ergens in het najaar haar deuren openen. Het lijkt er dus niet op dat Apple in dit theater dit voorjaar al productaankondigingen gaat doen. Het zou echter wel gecombineerd kunnen worden met de opening van het Apple Park als locatie zelf, maar waar een eventueel evenement dan precies georganiseerd gaat worden, is nog onduidelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2017, 11:48
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen apple kaarten, apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.