Apple Park drone-video

Apple Park in het zonnetje in nieuwe drone-video

Apple Park is te zien in een nieuwe dronevideo van maart 2017. Daarin zien we de voortgang, onder andere bij het plaatsen van zonnepanelen en de groenvoorziening.

Apple’s nieuwe kantorencomplex heeft sinds twee weken eindelijk een naam: Apple Park. In een 4 minuten durende drone-video zien we hoe het zonnetje schijnt op Apple’s ambitieuze bouwplannen, waar in april de eerste medewerkers zullen intrekken.

Apple Park drone-video

Apple Park in het zonnetje

Meestal brengen YouTubers Matthew Roberts en Duncan Sinfield aan het eind van de maand een nieuwe drone-video uit van Apple Park. Deze keer heeft Sinfield de tijd genomen om een wat langere video van 4 minuten te maken met zijn DJI Inspire 1 Pro. De video laat zien hoeveel voortgang er is gemaakt bij het ringvormige gebouw waar 13.000 medewerkers aan de slag gaan.

Ook zien we het nieuwe R&D-gebouw en andere details, zoals de zonnepanelen. Apple is nog druk bezig om ze te installeren op het dak van het hoofdgebouw. Op de parkeergarages zijn de panelen al klaar. Apple gaat gebruik maken van 100 procent hernieuwbare energie, iets wat bestuurslid Al Gore zal aanspreken.

Apple is nog druk bezig met het planten van bomen, die goed tegen de droogte van Californië kunnen. Niet lang niet alles is af. Zo is het bezoekerscentrum met winkel en café nog één grote bouwput. Het R&D-gebouw lijkt al wel helemaal klaar.

Apple Park drone-detail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2017, 10:15
Categorie Apple
Onderwerpen apple campus, apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.