Reacties voor: Gerucht: ‘Apple overweegt één grote mediabundel voor series, muziek en nieuws’

Apple zou van plan zijn om films, series, muziek en nieuws samen te bundelen in één grote abonnementsdienst, beweert The Information. Hoeveel dat moet kosten is is nog niet bekend.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Laat maar komen! Betaal nu ook al voor Apple music gezin en 2TB icloud opslag, heb ook nog Blendle waar ik voornamelijk Amerikaanse kranten en tijdschriften lees. Dus alles bundelen en iets goedkoper en ik ben overstag.

  2. En de boeken? Dat zou wel een fijne toevoeging zijn.

  3. Ik ben benieuwd! Eerst zien, dan geloven.
    Apple en ‘goedkoper’? 😉
    Ook benieuwd of het niet alweer meer op Amerikaanse markt gericht is. Maar hopelijk bieden ze ook diensten afzonderlijk aan.

  4. In Amerika ja… Apple is te laat. Ze hadden Netflix moeten kopen voordat het echt groot was, in plaats van die nutteloze Beats voor teveel geld. Dan zouden ze nu op de eerste rij zitten.

  5. Ik hou niet zo van bundels want dan betaal ik mee aan AppleVideo terwijl ik daar misschien nooit naar kijk, dan moet ik daarbovenop ook betalen voor Netflix én dan moet ik nog steeds illegaal downloaden omdat Game of Thrones bij HBO zit, The Walking Dead bij AMC, Counterpart bij Starz en The Handmaid’s tale bij Amazon.

  6. Logisch

  7. Origineel geplaatst door Sandra
    Ik ben benieuwd! Eerst zien, dan geloven.
    Apple en ‘goedkoper’? 😉
    Ook benieuwd of het niet alweer meer op Amerikaanse markt gericht is. Maar hopelijk bieden ze ook diensten afzonderlijk aan.

    Ik hou er rekening mee dat het weer US only gaat worden.

  8. Interessant, maar waarschijnlijk alleen voor de Us aangezien series niet te bekijken zijn buiten de VS vanwege auteurs rechten regio beperkingen (die overigens uit het stenen tijdperk komen)

    Om nu meer te gaan betalen voor die een of twee filmpjes die ik in de maand kijk is natuurlijk een slechte deal, als je dat filmpje voor een paar euro kan huren…

    Maar als series ook beschikbaar zullen zijn, is dat wel een hele serieuze overweging waard..

    Het wordt tijd dat de Nederlandse oproepen eens om de tafel gaan zitten en gaan nadenken over hun toekomst, want met dit zie je dat nederlandse roepen steeds minder relevant worden, met hun fantasieloze programmering, Nederlandse prut programma’s en te dure apps met matige beeld kwaliteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.