Opvouwbare iPad-concept

Reacties voor: ‘Apple wil in 2024 opvouwbare iPad uitbrengen’

Apple zou plannen hebben om in 2024 een opvouwbare iPad uit te brengen. Volgens een analist krijgt deze een ingebouwde standaard.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Hopelijk blijft het bij een gerucht. Vind die dingen van Samsung er niet uit zien en snap de hype van dat foldable ook totaal niet🫤

  2. Alle devices met vouwbare schermen die ik tot nu toe heb gezien, hebben binnen no time last van het vouwen. Het schermmateriaal bij de vouw wordt snel minder mooi, gaat bol staan, etc. En er gaat rommel in de vouw zitten, want dar zitten altijd openingen in.

    Ik vind vouwbaar gewoon niet premium (wellicht als we ooit op nano niveau slim buigbaar materiaal kunnen maken verander ik van mening). Geef mij maar mijn iPad pro zoals hij is met zijn strak en mooi scherm. Misschien een extra front camera voor als hij horizontaal staat.

  3. Als Apple daadwerkelijk zo ver gaat zakken dat het uiteindelijk met alle hypes meegaat, dat wordt het voor mij toch echt tijd ok weer terug te grijpen naar een ouderwetse Nokia 3310.

    Ik zit echt niet te wachten op opvouwbare hardware…🤦🏼‍♂️

  4. Tenzij ze met een tablet aankomen gelijk aan wat ze bijvoorbeeld in de serie Westworld laten zien wordt het interessant. Alles wat verder buigt ziet er idd niet uit.

  5. Geen interesse

  6. Prijs 2000 euro met 128gb opslag ? 😂

  7. Origineel geplaatst door Genesis
    Als Apple daadwerkelijk zo ver gaat zakken dat het uiteindelijk met alle hypes meegaat, dat wordt het voor mij toch echt tijd ok weer terug te grijpen naar een ouderwetse Nokia 3310.

    Daar bestaat de hele innovatie-insteek van Tim Cook uit; hij doet niet anders. Tenzij het reverse charging is, want daar zijn ze te loom voor.

  8. Opvouwbare schermen. Dat wordt net zo’n hype als curved tv’s. Not!

  9. Nou 1 ding weten we direct, zo een ding wordt onbetaalbaar bij Apple, gezien de gewone iPad al een mooie duit kost.

  10. Ik zie de meerwaarde er ook niet echt van in, maar ik heb al wel een Galaxy Fold in het wild gespot. Het is een niche markt en voor een doelgroep die niet continu met een groot scherm op zak willen lopen. Maar wie weet misschien wordt het een hit als Apple een foldebolt device uit brengt.

  11. (Red.) Artikel bijgewerkt met verwachtingen van Apple-analist Ming-Chi Kuo.

  12. Oftewel een Surface Book. Die heb ik. I7, 16 GB, 256 GB SSD en GRX 1650. Voor 799 bij iBood gekocht. Voor mij geen iPad. Sorry. Liever de vrijheid van W11.

  13. Origineel geplaatst door Lemco
    Ik zie de meerwaarde er ook niet echt van in, maar ik heb al wel een Galaxy Fold in het wild gespot. Het is een niche markt en voor een doelgroep die niet continu met een groot scherm op zak willen lopen. Maar wie weet misschien wordt het een hit als Apple een foldebolt device uit brengt.

    Ipv van niet groot scherm op zak wel dubbel zo dik ding op zak. Het is maar waar je van houdt.

  14. Origineel geplaatst door Genesis
    Als Apple daadwerkelijk zo ver gaat zakken dat het uiteindelijk met alle hypes meegaat, dat wordt het voor mij toch echt tijd ok weer terug te grijpen naar een ouderwetse Nokia 3310.

    Ik zit echt niet te wachten op opvouwbare hardware…🤦🏼‍♂️

    Dat wordt dan lastig aangezien die netwerken niet meer bestaan😂

  15. @Gertje: jawel hoor wanneer je zonder internet hebt, oudere internet dingen doen wat maar het bellen zal waarschijnlijk nog steeds wel kunnen, vaak jaren die hele oude ook geen internet. Ik heb van mijn 2 e toestel internet dat was wap. Maar er zijn ook nieuwe versies van de simpele toestellen die kun je ook kopen.

  16. Origineel geplaatst door Genesis
    Als Apple daadwerkelijk zo ver gaat zakken dat het uiteindelijk met alle hypes meegaat, dat wordt het voor mij toch echt tijd ok weer terug te grijpen naar een ouderwetse Nokia 3310.

    Nokia 3310 blijft voor mij toch 1 van de beste telefoons aller tijden!

  17. Mooi. En daarna nog een inklapbare iPhone graag.

  18. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe info van DigiTimes.

  19. Kan iemand mij uitleggen waar dat handig voor is? Ik zie dat Samsung dit heeft, maar wat is het voordeel van een opvouwbare tablet?

  20. Op een gegeven moment komt het moment daar dat er niks meer te verbeteren of te vernieuwen valt, en dan zie je een tendens komen in idiote nouveautés zoals een opvouwbaar scherm, bespaar mij die onzin en probeer het productie process te verfijnen o.i.d. zodat de prijs van die apparaten naar beneden gaan stop daar al je R&D in en houd op met opvouwbare schermen die na 100x vouwen eruit zien alsof je hond erop gekauwd heeft, echt het formaat iPad is prima, ik hoef ‘m niet op te vouwen zodat deze handiger in de tas past, dan pak ik wel een grotere tas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.