iPad-Pro-Smart-Keyboard-header

Apple Smart Keyboard: toetsenbord speciaal voor iPad Pro

De nieuwe iPad Pro heeft een toetsenbord. De Smart Keyboard zit verwerkt in de iPad-cover, waardoor je hem altijd bij de hand hebt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad-Pro-Smart-Keyboard-header

De nieuwe iPad Pro werkt nauw samen met de Smart Keyboard. Deze iPad-cover heeft een ingebouwd toetsenbord, waarmee je makkelijk langere stukken kunt typen. De iPad wordt staande gehouden terwijl je de Smart Keyboard gebruikt, waardoor de iPad Pro een krachtig alternatief is voor laptops.

De iPad Pro heeft een ingebouwde Smart Connector, waarmee het toetsenbord op de iPad wordt aangesloten. Deze Smart Connector geeft toetsindrukken door en voorziet het toetsenbord ook van stroom, zonder dat er een kabel aangesloten hoeft te worden.

De toetsen van de Smart Keyboard maken gebruik van een speciaal vlindersysteem, wat Apple eerder heeft geïntroduceerd in de nieuwe 12-inch MacBook. Dit zorgt ervoor dat de knoppen niet heel diep ingedrukt hoeven te worden en het de cover vrij dun kan blijven.

iPad-Smart-Keyboard

Het lijkt er op dat Apple zich heeft laten inspireren door Microsoft. De Surface Pro heeft immers een vergelijkbare toetsenbordcover, die technisch wel net wat anders in elkaar zit. Het is echter een logische toevoeging voor de iPad Pro. De grote iPad is waarschijnlijk ideaal voor zakelijk gebruik, waarbij een toetsenbord een must is. Apple heeft daarnaast ook een stylus voor de iPad Pro geïntroduceerd genaamd de Pencil.

De Smart Keyboard kost 169 dollar. Verwachting is dat hij in november wordt aangeboden. Dan begint namelijk de verkoop van de iPad Pro.

iPad-Pro-Smart-Keyboard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 22:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad pro, smart keyboard

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.