Reacties voor: ‘Apple niet tevreden hoe ontwikkeling Apple Car loopt’

Apple zou niet tevreden zijn met de richting die de ontwikkeling van Apple's autoproject op gaat. Jony Ive zou na een analyse zijn ongenoegen geuit hebben.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Oh oh. Het opstappen van Steve Zadesky zal wel iets minder persoonlijk zijn dan hij deed voorkomen.

  2. Ze hebben waarschijnlijk de nieuwe Model X van Tesla bekeken en daarna toch maar ff de stekker uit project “Apple Car” gehaald. Mij viel ook niks meer in na het zien van het introductiefilmpje van de model X

  3. Geweldig al die geruchten! Niks bevestigd maar wel allemaal zogenaamd waar.

  4. Wie zit er nou op een auto van Apple te wachten? Pffff

  5. Origineel geplaatst door Bollie
    Wie zit er nou op een auto van Apple te wachten? Pffff

    Haha ja lijkt me ook niks. Opladen kan alleen met een afwijkende oplader. Standaard zit er één stoel in, maar je wilt eigenlijk die versie met vier stoelen. Er is alleen een zilveren, gouden en grijze variant, maar een hoesje is aan te bevelen. Voor service kan je terecht bij de iStore, maar hoe kom je in vredesnaam die deur door. En voor je het weet heeft je oom, tante, zusje, vader, collega ook zo’n ding, dus val je niet meer op. Nee ik wacht wel op de iBike, te starten met m’n vingerafdruk.

  6. De Apple Car stond op de planning voor 2019

    Welke planning? Dat je over geruchten schrijft ok, maar probeer geruchten en feiten wat duidelijker te onderscheiden misschien?

  7. Ze lopen vast op het design van de de USB-lader voor de iCar denk ik… (Geen gerucht hoor …)

  8. Het blijft natuurlijk gissen wat er echt gebeurd is, maar dat het dus vastgelopen is tussen Ive en Zadesky is geen goed teken.
    Van buiten is alleen duidelijk dat Ive als ontwerper zijn sporen heeft verdiend, maar ook dat er de laatste tijd erg veel verkeerde designs doorheen zijn gekomen (Mighty Mouse met laadstekker onderop, iPadPro zonder Pencilhouder, Smart Batterycase iPhone6). Zo heeft Apple maar ook als hijzelf, als topverantwoordelijke voor design veel glans verloren.
    Of hij als manager in een voor hem compleet nieuw gebied genoeg/meer diepgang heeft dan de materie-deskundigen (waaronder Zadesky) aldaar, is de grote vraag.
    Ik vind dat Apple zich alleen met dit soort avonturen (zo ook Apple Music, TV broadcast) moet bezighouden als het niet ten koste gaat van de kwaliteit en innovatie op haar eigen gebied (dat gebeurt nu dus WEL)
    En dat zulke aktiviteiten dan getrokken moeten worden door top-managers die in deze takken van sport ook echt hun sporen verdiend hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.