‘Apple oktober-evenement vindt plaats in Cupertino’

Apple organiseert de aankondiging van de volgende iPhone in oktober op de eigen campus in Cupertino. Zo blijkt uit informatie van bronnen van AllThingsD.

cupertino-infinite-loopApple heeft alle grote iOS-productlanceringen tot nu toe in San Francisco gedaan, meestal in het Yerba Buena Center of het naastgelegen Moscone-beurscomplex. Alle iPhone-aankondigingen werden er gedaan en ook voor de iPad en iPad 2 organiseerde Apple een groots evenement in San Francisco. Dit jaar zal het anders gaan, beweert AllThingsD. Apple gaat een evenement houden op de eigen campus in Cupertino. Ze baseren zich op “bronnen dichtbij het bedrijf”, al is niet helemaal duidelijk waarom Apple hiervoor kiest. Eén mogelijkheid is dat Apple er een kleiner evenement van wil maken, zodat de nieuwe CEO Tim Cook in vertrouwde omgeving zijn eerste openbare optreden als Apple-CEO kan doen.

Een andere mogelijkheid is dat de releasedatum zo onzeker was, dat Apple het niet verstandig leek om een grote zaal te huren in Yerba Buena Center, of wellicht waren de zalen domweg volgeboekt. Hoe dan ook, het feit dat er een nieuwe iPhone aankomt lijkt inmiddels wel zeker. De meest waarschijnlijke datum daarvoor is 4 oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2011, 16:04
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, cupertino, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.