Reacties voor: Apple nu groter dan RIM, 1 op 3 telefoons in Amerika is een smartphone

comScore heeft gisteren weer cijfers bekend gemaakt over de marktaandelen van de verschillende mobiele platformen en telefoonfabrikanten. Hieruit blijkt dat Apple voorbij BlackBerry-maker RIM is geschoven, en dat bijna 70 procent van de onderzochte mensen hun mobiel gebruiken om SMSjes te sturen.
Leon Verhelst -

Reacties: 3 reacties

  1. Ja kom op RIM waar hebben we het over over die kleine k*t mobiels waar je niks mee kan, Aan begin is het leuk ping maar er zijn tegenwoordig al zoveel alternatieven dat je het niet nodig heb alleen van die jonge meiden lopen er nog veel mee vooral die witte.
    Het is nog handig voor zakenlui maar verder totaal heeft die telefoon geen meer waarde.

  2. Nokia symbian staat niet in de lijst opgenomen. Had je wel kunnen verwachten dat RIM verder marktaandeel verliest. Hun mobiel besturingssysteem is nu toch echt wel verouders. Hopelijk kunnen ze zich nog op tijd herstellen want blackberry’s zijn toch nog altijd zeer degelijke mobieltjes.

  3. Interessante discrepantie tussen kop en tekst. Apple staat slechts op de vierde plaats, maar de kop schreeuwt: “Apple nu groter dan RIM”. Laat me denken aan een uitspraak van Nietzsche: “De aanhangers van een groot man maken zich blind om zijn lof beter te kunnen zingen.”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.