Apple nodigt sollicitanten uit voor ‘hiring event’ Apple Store Den Haag

Apple heeft sollicitanten uitgenodigd voor een hiring event voor de Apple Store in Den Haag, in november dit jaar.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag SpotlightSollicitanten die hopen op een baan bij de Apple Store in Den Haag zijn vandaag uitgenodigd voor een speciaal hiring event. Dit horen we van meerdere lezers van iCulture die bij het evenement aanwezig mogen zijn. Het hiring event wordt op in ieder geval 8 november en 19 november georganiseerd, en zal plaatsvinden in de Apple Store in Amsterdam. Wellicht zijn andere kanshebbenden voor andere dagen uitgenodigd. De Apple Store in Den Haag is nog niet operationeel, waardoor een gesprek ter plaatse lastig gaat.

Door een nieuwe stap te zetten in de zoektocht naar nieuw Apple Store-personeel in Den Haag lijkt Apple zich voor te bereiden op de opening van de nieuwe winkel. Toch kan het nog even duren: de geruchten over de Apple Store in Amsterdam speelden uiteindelijk jaren, omdat het pand verbouwd moest worden, vergunningen werden aangevraagd en personeel werd geworven. Het is daarom lastig te zeggen wanneer de winkel exact zijn deuren zal openen.

De Apple Store in Den Haag is één van de aankomende nieuwe winkels hier in Nederland. Apple zal zich vestigen in de Passage in Den Haag, waar op het moment het toekomstige winkelpand nog is omsingeld met een omheining om de bouwwerkzaamheden te verhullen. We kwamen eind 2012 de Apple Store in Den Haag al op het spoor, toen de eerste contracten werden getekend. Later werd de Apple Store ook bevestigd op Apple’s eigen vacaturesite. Ook in Haarlem wordt er aan een Apple Store gewerkt.

Tipgevers: -anoniem (bekend bij redactie), Maurice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2014, 11:31
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.