Reacties voor: ‘Apple’s muziekdienst heet Apple Music en krijgt sociale functies voor artiesten’

Apple is van plan om een sociaal netwerk voor artiesten in te richten bij Apple Music, de nieuwe muziekdienst die binnenkort van start gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Komt er een publieke beta van 8.4?

  2. Die functie dat gebruikers artiesten en vrienden kunnen volgen heeft Spotify toch ook. En daar hebben artiesten ook een eigen pagina waar alle tracks en albums opgesomd staan. Alleen zijn er geen clips en foto’s, maar ik vraag me af in hoeverre artiesten daar actief op zullen zijn. Ze hebben namelijk al Facebook, Instagram en Snapchat.

    Naar mijn idee zou in iOS de Muziek en iTunes app samengevoegd moeten worden met de streamingsdienst, muziekdownloads en audioboeken.

    En Films eventueel een eigen app krijgen waar Apple dan een soortgelijke Netflix dienst zou moeten optuigen en die je kunt streamen naar Apple TV. Wie weet is Apple daar ook mee bezig om dat te doen.

  3. Mooi voorbeeld van Michael Jackson in het artikel alleen slecht gekozen. Ik denk niet dat hij erg actief zal zijn op het sociale netwerk. Of heeft Apple een lijntje naar boven?

    Dat zou het wel weet uniek maken 🙂 Zijn ze weer een keer trend zettend ipv volgend.

  4. Origineel geplaatst door Laurens: Mooi voorbeeld van Michael Jackson in het artikel alleen slecht gekozen. Ik denk niet dat hij erg actief zal zijn op het sociale netwerk. Of heeft Apple een lijntje naar boven?

    Dat zou het wel weet uniek maken 🙂 Zijn ze weer een keer trend zettend ipv volgend.

    Je denkt toch niet dat al die artiesten zelf al die facebook posts, instagram onzin etc erop zetten. Daar hebben ze een management voor. Althans die van het kaliber van MJ, Beyonce etc

  5. Ben heel benieuwd want dan zou al je muziek in 1 app beluisterd kunnen worden en ik verwacht dat Apple sowieso een ruimer aanbod kan aanbieden.

  6. Alle nieuwe diensten en producten krijgen dus ‘Apple’ in de naam?

  7. Ik vraag me af of de muziekdienst écht Apple Music gaat heten. Er is natuurlijk altijd nog het (o.a. Beatles) muzieklabel Apple Records, waarmee Apple in het verleden jarenlang rechtszaken heeft gevoerd. Apple Records, dat niets met Apple te maken heeft, heeft lang willen verbieden dag Apple producten iets met muziek gingen doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.