iPhone-6-Air

Concept: Heb jij interesse in de flinterdunne 4-inch iPhone Air?

De kans dat Apple dit jaar daadwerkelijk met een dergelijke iPhone Air komt is niet erg groot, maar een mens mag dromen toch?

iPhone-6-Air
Ontwerpers verrassen ons keer op keer met interessante concepten voor niet-bestaande Apple-producten, die echter zo uit de keuken van Jony Ive hadden kunnen rollen. De flinterdunne iPhone Air is het nieuwste exemplaar, dat weer terugkeert naar het 4-inch schermformaat.

Onlangs schreven we al dat de kans op een nieuwe 4-inch iPhone erg klein is, maar dat weerhield SET Solutions er niet van, om deze conceptvideo in elkaar te zetten. Zoals de term ‘Air’ in de titel al doet vermoeden, is de iPhone Air met een dikte van 4.3 millimeter de dunste iPhone ooit, terwijl hij wat uiterlijk betreft het meest op de iPhone 6 en 6 Plus lijkt.

Het designbureau heeft zelfs de specificaties voor de iPhone Air uit de hoge hoed getrokken. De Air bevat een 1920 x 1080 Full HD-scherm, heeft een 13-megapixelcamera die 4K ondersteunt en heeft een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB. Ook is er een 3.200 mAh batterij ingebouwd.

De ‘onthullingsvideo’ is ook helemaal gemaakt in de stijl van Apple, al missen we de kalmerende stem van Jony Ive die alle nieuwigheden uitlegt wel een beetje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2015, 11:12
Categorie iDevices
Onderwerp concept

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.