Reacties voor: Apple Music voor Android gelekt in screenshots

In screenshots is Apple Music voor Android te zien. Het gaat om een betaversie van de Android-app voor Apple Music, die al beschikbaar is voor testers.
Lees het complete artikel → Apple Music voor Android gelekt in screenshots
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Voor problemen is het forum bedoeld. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Mooie ontwikkeling, nu eerst de streaming problemen oplossen na de El Capitan en IiTunes update. Muziek stopt om de haverklap.

  3. Origineel geplaatst door Ron Mulder
    Mooie ontwikkeling, nu eerst de streaming problemen oplossen na de El Capitan en IiTunes update. Muziek stopt om de haverklap.

  4. Ik vind het gunstig. Krijg zo’n Android kloemel als dienst gsm. Tenminste een ‘nuttige’ app…

  5. En wanneer kunnen we luisteren via de appletv?!

  6. @Tom: als je komende de nieuwe Apple TV besteld, meteen.

  7. @Maurice Hollink: komende week

  8. Origineel geplaatst door Ron Mulder
    Mooie ontwikkeling, nu eerst de streaming problemen oplossen na de El Capitan en IiTunes update. Muziek stopt om de haverklap.

    Inderdaad. Het streamen en offline downloaden is echt voor verbetering vatbaar!Voor mij speelt het niet echt mee maar ik denk dat er genoeg mensen zijn die geen Apple-Music willen omdat ze dan vast zitten aan het Apple-ecosysteem. Nu Apple ook een android app maakt is dat verleden tijd. Als die app ook nog eens fatsoenlijk werkt dan scheelt dan is een overstap sneller gemaakt. Er zijn ook mensen die bijv. Wel een iPad en mac hebben maar vanwege de kosten, een android telefoon. Voor die mensen wordt Apple Music ook interessant. We zullen zien. Ik vind het nu nog veel te vroeg om te zeggen of het een succes wordt of niet. Ik houd zelf absoluut niet van die schreeuwerige blogs en trendwatchers die doen alsof ze de toekomst kunnen voorspellen, met matige argumenten.

  9. @Ron Mulder: ik dacht al weer dat ik de enige was, of klote wifi of El capitan wifi problemen.
    Get is ondertussen dweilen met 6 kranen open bij Apple. Mijn God. Cook is een veel te zacht ei.

  10. @Cloverfield: nou hier ook af en toe streaming hapert 😡

  11. @Cloverfield:

    It’s world wide !! Apple support kan je ook niet helpen, !

    Ben benieuwd of de redactie van iCulture hier ook last van heeft of zijn zij alweer terug bij Spotify ??

  12. Zo blij om weer terug te zijn bij spotify dit werkt niet. En denk dat Android bezitters hier niet op zitten te wachten.

  13. Alsof Apple zich veel van de fanbois moet aantrekken. Dat zijn bij voorbaat geen potentiële klanten. Apple is meer geïnteresseerd in de rest, namelijk de mensen die toch al gedeeltelijk in het ecosysteem zitten en Apple Music ook op hun Android-toestellen willen hebben, alsmede de mensen die het hoe dan ook willen uitproberen. Of het een groei oplevert mag inderdaad wel betwijfeld worden, maar toch vind ik het belangrijk dat Apple ook wat opener ten opzichte van andere platforms is.

  14. De iCloud-servers kunnen het bijgekomen streaming-verkeer niet altijd aan. iCulture heeft er één of twee keer iets over gepubliceerd, maar dit is een aanhoudend probleem. Zelf raakte ik bijna in de problemen toen de iCloud-reservekopie server overleed. De Mac App Store geeft om de dag foutmeldingen m.b.t. serverproblemen die ik voorheen niet eerder gezien had bij het zoeken naar updates. Evenzo met iTunes / Apple Music. Sinds een paar dagen lukt het het weer vaker wel dan niet, maar je moet maar geluk hebben.

    Het is wel duidelijk dat de mensen die hun (trial-)abonnement stopgezet hebben al eerder gestopt waren met streamen, wat de servers ten goede uitkwam. De hardcore streamers gebruiken het nu klaarblijkelijk vaker dan de servers lief is. En zoals ik al eerder doorhad wordt Apple’s statuspagina niet correct bijgehouden, terwijl de klachten op Twitter e.d. wel aanwezig zijn. Op het moment dat iemand een iPhone niet kan herstellen omdat de activatieserver platligt en diegene vastzit zonder functionerende telefoon moet het probleem per direct opgelost worden, punt uit.

  15. @Bubbly: …..vandaag blijft ook 50% van de nummers hangen in  music, onacceptabel, dit fenomeen had ik in trial periode niet, ben daarom overgestapt van Spotify.

    Als dit morgen nog het geval is ga ik een refund vragen.
    Dit is eigenlijk mijn eerste zware teleurstelling in een dienst van .

    Wellicht dat iemand met meer contacten binnen de apple organisatie ( dan de support afdeling ) aan kan geven wanneer dit probleem is opgelost, anders wordt het weer Spotify

  16. @Ron Mulder: apple music op MAC nu helemaal niet mogelijk…..alle muziek : pleittes !!!!

  17. Ziet er mooi uit ! Zelf wacht ik op deze app voor ik mijn 3 maanden ga testen. Dan kan ik het zowel op de iPad als note 4 gebruiken!

  18. Daadwerkelijk:

    styleisimportant
    Oct 27, 2015 4:19 AM
    Re: Problems with Apple Music playback (stutters; stops & starts)
    in response to ImageMac
    I’ve solved this problem successfully by adding (google) IPv6 DNS servers to system network preferences.

    Go ‘Apple icon’ -> System preferences -> Network
    Choose your connection (eg Thunderbolt/WIFI)
    Click ‘Advanced’
    Go to the DNS tab
    Fill in the IPv6 (google) dns servers below (click +)

    2001:4860:4860::8888
    2001:4860:4860::8844

    Now it is (pre-)loading the track immediately. Goodbye stuttering.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.