Reacties voor: Apple krijgt patent voor telefoondraaischijf met klikwielbediening

Apple heeft elf patenten toegewezen gekregen, waaronder eentje waarbij je met een klikwiel een telefoonnummer kunt draaien. Ook de klassieke iPod-interface en een instant messaging-interface werden aan Apple toegewezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ze hebben er dus 7 jaar over gedaan om het patent op te nemen en te publiceren? Dat is wel abnormaal lang zeg!

  2. Origineel geplaatst door Bart
    Ze hebben er dus 7 jaar over gedaan om het patent op te nemen en te publiceren? Dat is wel abnormaal lang zeg!

    echt wel!

  3. de ipod classic/nano heeft toch ongeveer toch al

    zijn draai schijf

  4. dit is waarschijnlijk gewoon voor een verniewing in de firmware dat je contacten kunt toevoegen op je iPod, en deze manier gebruikt zal worden om het nummer in te voeren. ga er maar niet vanuit dat er dadelijk een iPod Classic/Nano uitkomt waar je mee kunt bellen….

  5. Binnenkort bellen met een iPod classic? Maar ik sluit me aan bij Derenze..

  6. iPhone nano ?

  7. (gelukkig) niet voor de iPhone. Dat zou wel echt een domper zijn, van touch naar wheel. Bovendien is het niet eens functioneler.

  8. hmmm ik heb nog zon nokia fashionphone liggen zon lippenstift achtig ding, die heeft exact t zelfde alleen die is al jaartje of 6 oud 🙂

  9. Ik heb nog zo 1 liggen van kpn. zullen die niet een claim indienen omdat hun toen de rechten hadden of zie ik dat nou verkeerd :):)

  10. Vergeet niet dat dit in Amerika is en niet in Europa 😉

  11. in amerika dienen ze voor elke anders ruikende scheet een patent in.. vage gasten, dat alles zodat ze elkaar weer aan kunnen klagen

  12. Haha, vette actie 😀 Zou het best wel stijlvol vinden om een ouderwetse draaischijftelefoon als App te hebben 🙂 Zoiets bestaat vast toch al wel??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.