Mysterieus wit knopje op iPad-toetsenbord

Het toetsenbord dat Apple voor de iPad gaat uitbrengen bevat een witte knop. Mogelijk is dit bedoeld voor een Dashboard-achtige functie op de iPad.

ipad-keyboardEén van de accessoires die je bij de iPad kunt kopen is een los toetsenbord. Het is bedoeld voor mensen die langere teksten willen typen en de iPad daarbij in een dock willen zetten. Eén van de knopjes op het toetsenbord bevat echter een blanco knopje. Ter hoogte van het cijfer 6 zit een knopje zonder opdruk, misschien bedoeld voor een Dashboard-achtige interface. Standaardapplicaties zoals Aandelen, Weer en Rekenmachine zijn namelijk niet op de iPad aanwezig.

ipad keyboard close-upEen tijdje terug ging daarom het gerucht dat Apple ze als widgets in het Dashboard heeft ondergebracht, zoals dat ook bij Mac OS X het geval is. Op het toetsenbord zitten 14 functieknoppen, waarmee je schermhelderheid, schermtoetsenbord, multimedia en andere zaken kunt regelen.

Op het normale aluminium toetsenbord van de Mac hebben de knoppen F5 en F6 (ook schuin boven de 6) trouwens ook geen opdruk. Het Dashboard bevindt zich bij dat toetsenbord achter de knop F4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2010, 19:23
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.