Apple klaagt Samsung aan over smartphone- en tablethoesjes (update)

Apple blijkt niet alleen problemen te hebben met het uiterlijk van bepaalde Samsung-smartphones en -tablets. De nieuwste ontwikkeling is een aanklacht van Apple over gelijkenis van hoesjes voor smartphones en tablets. De ‘Smart Case’ voor de Samsung Galaxy Tab op de foto hiernaast is overigens niet door Samsung zelf gemaakt, maar door Anymode, een bedrijf […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

smart case samsungApple blijkt niet alleen problemen te hebben met het uiterlijk van bepaalde Samsung-smartphones en -tablets. De nieuwste ontwikkeling is een aanklacht van Apple over gelijkenis van hoesjes voor smartphones en tablets. De ‘Smart Case’ voor de Samsung Galaxy Tab op de foto hiernaast is overigens niet door Samsung zelf gemaakt, maar door Anymode, een bedrijf dat grote bewondering heeft voor Samsung.

De zaak dient in Sydney (Australië), waar Apple de gelijkenis van de hoesjes ter sprake bracht tijdens een hoorzitting.

Samsung heeft ons een reactie gestuurd, waarin ze beweren dat er geen sprake is van een conflict over hoesjes:

We would like to clarify that the additional claims filed by Apple in Australia do not relate to protective case accessories, as has been indicated in some media reports. In fact, the intellectual property asserted are patents related to the utility of mobile devices and design rights related to the external appearance of devices.
We are confident we can demonstrate that the GALAXY range of devices is innovative and distinctive, and will take all available measures to ensure our products remain available to consumers in Australia.

samsung smart case for galaxy tab

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:28
Categorie Apple
Onderwerpen apple, hoesje, samsung

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.